به گزارش خبرگزاری مهر، حسامالدین نبویزاده افزود: پرخوری و مصرف غذاهایی مانند کلم، تخممرغ، عدس و نوشابه گازدار نیز در بروز سوءهاضمه موثر است.
وی بیان داشت: روزهداران مصرف غلات سبوسدار را در رژیم غذایی خود فراموش نکنند.
نبوی زاده یبوست را یکی دیگر از مشکلات روزهداران دانست و اظهار داشت: این مشکل اغلب به دلیل مصرف کربوهیدراتهای پیچیده، مایعات و فیبر کم ایجاد میشود که با افزایش مصرف مایعات و غلات سبوسدار، قابل درمان است.
وی افزود: روزهداری ممکن است موجب ضعف یا افت فشار در روزهداران شود که باید با پرهیز از حضور در مکانهای گرم، افزایش مصرف مایعات و نمک، از افت فشار خون پیشگیری کرد.
نبوی زاده تصریح کرد: برخی روزهداران دچار انقباض عضلانی میشوند که این مشکل به دلیل کمبود منیزیوم، کلسیم و پتاسیم در رژیم غذایی است.
وی افزود: این مشکل با مصرف خرما، گوشت و لبنیات رفع میشود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، تاکید کرد: روزه داران برای عدم ابتلا به سردرد نیز خواب کافی داشته و برای پیشگیری از خطر بروز سنگ کلیه، مایعات بیشتری بنوشند.
سال گذشته 2553عقرب گزیدگی در کهگیلویه و بویراحمد رخ داد
یک کارشناس بیماری های مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال گذشته د راین استان دو هزار و 553 مورد عقرب گزیدگی داشتیم.
نورالله نجاتی افزود: این تعداد با میزان بروز 3.4 در هزار نسبت به سال گذشته که دو هزار و 153 مورد بوده، افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه در دو سال اخیر موارد مرگ و میر به دلیل عقرب گزیدگی وجود نداشته، اظهار داشت: بیشترین موارد گزندگی در شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، گچساران، دنا و بویراحمد گزارش شده که انتظار میرود افراد نسبت به این امر توجه ویژه داشته باشند.
نجاتی بیشترین آمار گزندگی را در فصل بهار و تابستان به ویژه در روستاها عنوان کرد و گفت: براساس گزارشها و به تفکیک گزش در روستاها یک هزار و 261 مورد با 49.4 درصد و در شهرها هزار و 292 با 50.6 درصد گزارش شده است.
نظر شما