۱۵ مرداد ۱۳۹۲، ۱۴:۰۲

نقی زاده:

تبلیغ رسانه های غرب ترويج‌ كننده فرهنگ برهنگی است

تبلیغ رسانه های غرب ترويج‌ كننده فرهنگ برهنگی است

اراک - خبرگزاری مهر: روانشناس تربيتی و مشاور خانواده گفت: تبلیغ رسانه های غرب ترويج‌ كننده برهنگی شده است که این تبلیغات در ذهن و روان مخاطب تأثير گذاشته است.

دكتر علي نقي زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به گسترش و شکل گیری فرهنگ برهنگی در جامعه گفت: در رسانه ها بيش از 15 نوع پوشش از حجاب مطرح می‌شود كه همه اينها در ذهن و روان مخاطب تأثير گذاشته و سبب گسترش و شكل‌گيری فرهنگ برهنگی شده است.

وی با بیان اینکه ارزش زن در جامعه كاهش يافته است اظهارداشت: يكی از مهم‌ترين حوزه‌های اقتصادی جامعه بر مبنای مصرف گرايی زنان پايه‌گذاری شده است.

نقی زاده با بيان اينكه در جوامع امروزی پوشش نقش استراتژيكی در حوزه نقش زن ايفا می‌كند و به نوعی پوشش زن نشان دهنده تفكر اوست، بیان داشت: درخصوص پوشش‌ها چند نوع پوشش مدنظر می باشد كه يكی آن پوششی است كه زن را در جامعه به‌عنوان يك زن با جنسيت و همه جذابيت‌هايش معرفی می‌كند و دیگری پوششی است كه زن را به عنوان يك انسان در جامعه معرفی می‌كند.

وی با تاکید بر اینکه بين اين دو تفکر تفاوت‌های زیادی وجود دارد خاطرنشان کرد: سبك زندگي غربي مصرف كننده و مدگرايي است اما سبك زندگي اسلامي پويا و فعال است كه در آن ياد خدا موج مي زند.

روانشناس تربيتی و مشاور خانواده در راستای تبيين نقش زنان در جامعه كنونی گفت: بانوان جامعه اسلامي بايد با آگاهي و هوشياري از توطئه هاي دشمنان آگاه باشند و در آگاهی رساني به ساير اقشار جامعه نيز تلاش كنند.

وجود ماهواره ها و وسايل ارتباط جمعي

وی ادامه داد: حضور زنان در جامعه حاضر به‌واسطه نقش استراتژيك آنان در شكل‌دهی شخصيت فرزندان و آينده جامعه امری بديهی و لازم است و  مادران نقش موثري در تحكيم بنيان خانواده و گرايش فرزندان به فرهنگ ديني و اسلامي دارند و بايد در اين راه تلاش و برنامه ريزي داشته باشند.

نقی‌زاده بیان داشت: اولين سيستمی كه امروز برای فتح ذهن زنان در جوامع مختلف به‌صورت راهبردی بر روی آن كار می‌شود رسانه است و در آن امروز زنان موفق با ويژگی‌های مختلفی از جمله زيبايی و جذابيت، تجرد، باربی بودن، مصرف‌كننده، تنوع‌گرا و مدگرا معرفی می‌شوند.

اين استاد دانشگاه با اشاره به وجود ماهواره ها و وسايل ارتباط جمعي ادامه داد: دشمنان با اين كار مي خواهند نسل جوان و نوجوان جامعه را به بيراه كشانند و مانع فعاليت آنها در امور توسعه اي كشور شوند.

روانشناس تربيتی و مشاور خانواده سبك زندگی اسلامی را در دست گرفتن اختيار و مديريت زندگی توسط مادران عنوان كرد و افزود: سبك زندگی پويا و اسلامی يعنی اينكه تربيت و تغذيه ذهن كودك به دست مادران باشد.

حفظ كانون خانواده به عهده زن است

وی ادامه داد: از آنجا كه حفظ كانون خانواده به عهده زن است لذا اگر آنان اين حريم‌ها را حفظ نكنند نهادهای اصلی جامعه به خطر خواهد افتاد.

نقی زاده با بيان اينكه زنان در حوزه انسان‌سازی نيز نقش استراتژيك و مهمی دارند اظهارداشت: زنان در حوزه انسان‌سازی نيز نقش استراتژيك و مهمی دارند كه در مقايسه با نقش مردان از اهميت والايی برخوردارست.

روانشناس تربيتی و مشاور خانواده بيان كرد: كودكان از بدو تولد تا زمان پنج سالگی توسط مادر تربيت می‌شود؛ لذا نحوه تربيت مادر به هر شكل و فكری كه باشد فرزندان در آينده به ميزان همان رشد خواهند يافت.

وی ادامه داد: زنان نماد سرزمين و عقيده هستند بر همين مبناست و با توجه به اينكه تجلی معنی زن در نقش مادر متجلی می‌شود، زمانی كه فكر و ذهنش از رسانه و ماهواره تغذيه شود، ديگر قدرت فكر و جامعه سازی نخواهد داشت.

نقی‌زاده در پایان افزود: زنان در راستای جامعه‌سازی به‌خاطر نوع نفوذ در فرزندان و جايگاه آنان در جامعه نقش دارند و در جامعه‌ای كه زن از حريم خود دفاع نكند و حرم خود را در معرض استفاده ديگران قرار دهد به همان اندازه نيز از ارزش او كاسته می‌شود.
 

کد خبر 2111118

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha