روح الله مالمیر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: 5 گروه نمایشنامه خوان با هدف گسترش فرهنگ بومی – محلی به مرحله نهایی راه یافتند.
مالمیر تصریح کرد: هدف برگزاری جشنواره های فرهنگی هنری، کشف استعدادها و شناسایی و هدایت توانمندیهای هنری دانش آموزان به جامعه است.
وی با بیان این که 14 داور فرهیخته کار ارزیابی آثار دختران و پسران را برعهده دارند، اظهار داشت: 3 داور کارهای عروسکی، 3 داور آثار صحنه ای و یک داور نیز فیلمهای دانش آموزی را رصد می کنند.
وی افزود: داوران در مرحله غیر حضوری، آثار را بررسی و 45 اثر به مرحله کشوری راه یافت.
مالمیر به اذعان داوران جشنواره تاکید کرد: برخی از گروههای تئاتر دانش آموزی راه یافته به جشنواره قابل رقابت با گروههای حرفه ای و دانشجویان است.کما این که سال گذشته 2 اثر از دانش آموزان در مسابقات کانون پرورش فکری با کارهای حرفه ای رقابت کرد.
وی تصریح کرد: ما همیشه به استانها توصیه می کنیم تنهابه کار راه یافته به جشنواره تکیه نکرده و اگر 10 گروه خوب داشتند با اکران در کانونهای فرهنگی تربیتی،همایشها و برنامه های فرهنگی از آنها استفاده کنند.
وی در خصوص اجرای خیابانی آثار برای عموم، اظهار داشت: بستگی به کار نمایشی دارد اغلب نمایشهای دانش آموزی دکور می خواهد و قسمت دختران قابل عرضه در این بخش نیست.
نظر شما