حسین صفاری در گفتگو با مهر اظهار داشت: از آنجائیکه برای باز کردن یک چایخانه نیاز به هزینه اولیه زیادی وجود ندارد و از سویی دیگر درآمدهای بالایی دارد بنابراین بخشی از سرمایهداران با تاسیس این مراکز و سپردن به افراد دیگر ضمن پشتیبانی در سود آن شریک میشوند.
وی این مسئله را که اکثر چایخانهداران توسط افراد پاک شده از اعتیاد اداره میشود، ادامه داد: این موضوع صحت ندارد.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان برخورد قهری با افراد سیگاری و قلیان را غیر اصولی دانست و بیان داشت: در این راستا تنها باید فرهنگسازی صورت بگیرد.
هیچ مرکزی در استان اصفهان بر چایخانههای استان نظارتی ندارد
وی با بیان اینکه در زمان حاضر نظارتی بر وضعیت چایخانهها وجود ندارد و همین مسئله سبب شده که تعدادی افراد از وضعیت نابسمان کنونی سوء استفاده کنند ، اظهار داشت: این افراد در وضعیتی که نه اماکن، نه صنعت و معدن و تجارت و نه مجمع امور صنفی و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هیچ نظارتی بر چایخانهها ندارند، بدون مجوز اقدام به تاسیس این مراکز میکنند.
صفاری افزود: هیچ ارگان دولتی و خصوصی در حوزه تاسیس چایخانهها نظارتی ندارند.
وی از وجود 200 چایخانه شناسایی شده در اصفهان خبر داد و گفت: از این تعداد تنها بخش کوچکی دارای مجوز است.
مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان ابراز داشت: به منظور جمعآوری کامل چایخانهها از استان اصفهان نیاز به همکاری تمامی دستگاهها وجود دارد و نیاز است که در دولت جدید طرح جمعآوری این مراکز با بازنگری جدید به اجرا گذاشته شود.
صفاری گفت: در سال 86 که مرکز بهداشت استان اصفهان پیشتاز جمعآوری قلیان شد با همکاری استانداری مقرر شده مسئولان چایخانههایی که دارای مجوز است در صورت بستن این مراکز پروانه کسب برای تاسیس سفرهخانه، چلوکبابی، فستفود و رستوران در صورت تمایل به این افراد بدهند که از این طرح استقبال نشد.
وی ادامه داد: اگر در گذشته چایخانهها و قهوهخانهها محلی برای تجمع افرادی به منظور رفع مشکلات مردم بود امروزه پاتوق افراد بیکاری شده که یا کیف قاپ، سارق یا جیببر هستند.
نظر شما