جمال صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به روند رو به رشد خريد گندم در استان كردستان، اظهار داشت: کردستان با بهره گیری از نیروهای دلسوز، سیلوها، انبارهای مکانیزه و پیشرفته و پرداخت به موقع وجه گندم خریداری شده و با خرید بیش از 420 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توانسته پس از خوزستان و فارس رتبه سوم کشوری را از آن خود کند.
وی افزود: از ابتدای فصل برداشت تا کنون 420 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان توسط مراکز خرید گندم بخش دولتی و خصوصی استان از کشاورزان خریداری شده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان ادامه داد: آهنگ میزان خرید گندم به صورت روزانه در کردستان بیش از 10 هزار تن است.
صالحی بیشترین و کمترین خرید گندم را مربوط به شهرستان بیجار به میزان بیش از 126 هزار تن و بانه هزار و 13 تن عنوان کرد و یادآور شد: بعد از شهرستان بیجار بیشترین خرید گندم به ترتیب در قروه، سقز، دیواندره، دهگلان، کامیاران، سنندج و مریوان صورت گرفته است.
وی بیان کرد: میانگین قیمت خرید گندم از کشاورزان توسط مراکز خرید 805 تومان بوده که در راستای تکریم و کمک به کشاورزان استان میانگین قیمت خرید گندم به 809 تومان به ازای هر کیلوگرم رسیده است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان از رشد 17 درصدی میزان خرید گندم در استان نسبت به مدت زمان مشابه آن در سال 90 و رشد 16 برابری نسبت به مدت مشابه سال 91 خبرداد و گفت: از ابتدای فصل برداشت تا به امروز 420 هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است.
صالحی در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به روند افزايشي قابل توجه خريد گندم در سال جاري در استان كردستان افزود: در سال زراعی گذشته چون خرید گندم به صورت توافقی صورت گرفت میزان خرید گندم کل استان 26 هزار تن بوده است.
وی اظهار داشت: تعداد مراکز خرید گندم در سطح استان 108 مرکز بوده که از این تعداد 96 مرکز آن مربوط به شبکه شرکت های تعاونی و 12 مرکز باقی مانده نیز شامل سیلوهای بخش دولتی و خصوصی است.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان ادامه داد: 80 درصد سیلوهای طرف قرارداد با این شرکت تکمیل شده که در روزهای آینده این میزان به 100 درصد خواهد رسید.
صالحی یادآور شد: تمامی مراکز کار خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان را به صورت شبانه روزی انجام می دهند.
نظر شما