به گزارش خبرنگار مهر، عليرضا قاسمي فرزاد در ظهر چهارشنبه نخستين شوراي عالي بسيج كارمندان كه در استانداري همدان برگزار شد با بيان اينكه خدمت رساني در ادارات بايد به نحوه مطلوب و به سهولت انجام شود، افزود: با اين كار بخشي از نارضايتي از بين مي رود.
وي با اشاره به اينكه بسيج مي تواند با فساد اداري و كم كاري مقابله كند، اظهار داشت: بسيج نبايد به طور مستقيم وارد كار شود بلكه بايد از مجرا و مسير درست وارد كار شود و در سالم سازي محيط خود نهايت تلاش را كند.
معاون سياسي امنيتي استاندار همدان همچنين به حلقه هاي صالحين اشاره كرد و ادامه داد: حلقه هاي صالحين بسيار موثر است و نتيجه آن نيز در انتخابات خرداد ماه به خوبي مشاهده شد.
قاسمي فرزاد با اشاره به اينكه حلقه هاي صالحين و جلسات بصيرت افزايي دست به دست هم دادند تا بتوانيم انتخابات خوبي را برگزار كنيم، عنوان كرد: هر چهار سال يك بار يك تغيير متوسط و هر هشت سال يك بار يك تغيير عمده در كشور اتفاق مي افتد كه اگر اين تغيير عمده در يك كشور ديگر اتفاق بيفتد آن كشور دجار چالش مي شود.
وي با بيان اينكه هوشياري و بصيرت مردم ايران نگذاشت كه چنين چالشي در كشور ما اتفاق بيفتد، ابراز داشت: همه عوامل دست به دست هم دادند كه يك انتخابات باشكوه در كشور برگزار شود و اين نشان دهنده مردم سالاري اسلامي است.
تفكر بسيجي از دستورات امام خميني(ره) و تاكيدات مقام معظم رهبري شكل گرفته است
معاون سياسي امنيتي استاندار همدان با بيان اينكه تفكر بسيجي از دستورات امام خميني(ره) و تاكيدات مقام معظم رهبري شكل گرفته است، اضافه كرد: اين تفكر امروزه ايران را در فضاي جزيره ثبات و امن قرار داده است.
عليرضا قاسمي فرزاد با بيان اينكه كشور به سمت آينده بسيار روشن و درخشان براي امت اسلامي حركت مي كند، ادامه داد: اين حركت روشن به اين مشروط است كه تفكر بسيجي بر آحاد جامعه حاكم شود.
وي با تاكيد بر اينكه بسيجيان در حلقه هاي صالحين بايد بيش از پيش در رابطه با مسائل روز تقويت شود، بيان كرد: اگر بسيجي به روز باشد مي تواند بر ساير افراد جامعه تاثير گذار باشد.
معاون سياسي امنيتي استاندار همدان با اشاره به اينكه از زماني كه شجره طيبه به دست امام خميني (ره) كاشته اين شجره با خون هزاران شهيد آبياري شد، اظهار داشت: قرار شد كه اين شجره سايه خود را بر سر تمام گيتي بيفكند و اكنون سايه آن در همه دنيا ديده مي شود.
عليرضا قاسمي فرزاد با شاره به اينكه امنيت، اقتدار و ثبات در سايه سار شجره طيبه اتفاق مي افتد، عنوان كرد: اين تفكر امام خميني(ره) بود كه در قالب بسيج شكل گرفت و بعد از امام مقام معظم رهبري به شايستگي آن را حفظ كرد.
وي با شاره به اينكه اكنون بسيج و بسيجي در همه جا حضور دارند، اذعان داشت: بسيج مايه خير و بركت است و تفكر بسيجي است كه آرمان هاي انقلاب را به سمت رشد و تعالي سوق مي دهد.
معاون سياسي امنيتي استاندار همدان با اشاره به اينكه مدير دستگاه ها بايد از تفكر بسيجي حمايت و پشتيباني كند، ادامه داد: مديران دستگاه ها بايد استعدادها و ظرفيت هاي نهفته را شناسايي كنند مديراني كه خود بسيجي هستند.
عليرضا قاسمي فرزاد با بيان اينكه مديران بايد تفكر بسيجي را حفظ كنند، بيان كرد: مديران بايد در جهت ايجاد تفكر بسيجي در دستگاه ها تلاش بيشتري كنند.
وي با اشاره به اينكه امروزه روزنه فرهنگي است كه كشور را دچار چالش مي كند، عنوان كرد: بسيجيان بايد مسلح به سلاح ايمان و اعتقاد باشند تا بتوانند با دشمن مقابله كنند.
دشمن از هر روشي استفاده مي كند تا فرهنگ خود را بر كشور ما تحميل كند
معاون سياسي امنيتي استاندار همدان با بيان اينكه دشمن از هر روشي استفاده مي كند تا فرهنگ خود را بر كشور ما تحميل كند، ادامه داد: دشمن ابزار هاي مختلفي و زيادي در اختيار دارد و به نحو خوبي نيز از آنها استفاده مي كند.
عليرضا قاسمي فرزاد با اشاره به اينكه بسيجيان وسيله خوبي براي مقابله با همجه هاي فرهنگي دشمن هستند، اظهار داشت: بسيجيان بايد به ره هاي ابتكاري مسلح شوند و يك نيروي مبرز باشند تا بتوانند با كارهاي دشمن مقابله كنند.
وي با اشاره به اينكه دشمن از راه هاي مختلف وارد مي شود، افزود: بسيجيان در ادارات و دستگاه ها بايد بتوانند كارآمدي خود را نشان دهند.
فرمانده سپاه انصار الحسين استان همدان در ادامه با بيان اينكه در استان همدان 19 قشر وجود دارد، گفت: بسيج در همه 19 قشر استان همدان تشكيل شده است.
سردار غلامعلي ابوحمزه با بيان اينكه براي هر قشر يك شوراي عالي پيش بيني شده است، افزود: نخبگان هر قشر شناسايي مي شود تا شوراي قشر تشكيل شود.
وي با اشاره به اينكه در كنار شوراي عالي، شوراي اقشار وجود دارد، اظهار داشت: رياست شوراي اقشار بر عهده پرفسور زلفي گل است.
فرمانده سپاه انصار الحسين استان همدان گفت: كمك به تحقق آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامي و منويات مقام معظم رهبري در ادارات و دستگاه اي دولتي، كمك به تدوين راهبرد بسيج كارمندان در استان، تحقق بخشي از بسيج 10 ميليوني و بستر سازي به منظور حضور سازمان يافته و موثر در عرصه هاي مهم اسلام از جمله اهداف شوراي عالي بسيج كارمندي است.
ارتقای شأن معنوي کارمندان بسیجی موجب الگو سازي در بستر جامعه مي شود
سردار ابوحمزه با اشاره به اينكه ارتقا، شأن و منزلت كارمندان بسيجي بسيار مهم است، ادامه داد: ارتقای شأن معنوي باعث ايجاد شان در بين كارمندان بسيجي مي شود و اين موجب الگو سازي در بستر جامعه مي شود.
وي با اشاره به اينكه مقام معظم رهبري بر روي بحث جهاد اقتصادي و جهاد علمي تاكيد فراواني دارند، اظهار داشت: بخشي از جامعه كارمندان بسيجي هستند.
فرمانده سپاه انصار الحسين استان همدان با بيان اينكه بايد بدانيم چگونه كارمندان را جذب كنيم كه كارمندي غير بسيجي نباشد، عنوان كرد: يكي از كارهاي مهم بسيج در سال هاي اخير اين است كه كار را از مجموعه سپاه جدا كرده است.
وجود بیش از 9 هزار حلقه صالحین در همدان
سردار غلامعلي ابوحمزه در خصوص حلقه هاي صالحين گفت: در استان همدان بيش از 9 هزار حقله صالحين وجود دارد.
وي با شاره به اينكه هر حلقه بين 10 تا 22 نفر عضو دارد، بيان كرد: مسائل معرفتي، معنوي، بصيرتي و مهارتي خمير مايه اصلي حلقه هاي صالحين است.
فرمانده سپاه انصار الحسين استان همدان با اشاره به اينكه در 9 هزار حلقه صالحين 96 هزار نفر خواهر و برادر عضو هستند، اظهار داشت: جلسه حلقه صالحين به صورت هفتگي در قشرهاي مختلف برگزار مي شود.
سردار ابوحمزه با اشاره به اينكه در استان همدان استقبال خوبي از حلقه هاي صالحين شده است، ادامه داد: بيشتر افراد عضو اين حلقه ها افراد زير 20 سال و دانش آموزان و دانشجويان هستند.
مدير كل دفتر اجتماعي استانداري همدان در ادامه گفت: اگر بخواهيم شوراي قشر بسيج كارمندي به عنوان يك الگو براي ساير اقشار مطرح شود نياز به اصلاح نگرش مديران است.
حسن رضانيا با اشاره بايد بر روي فعاليت هاي فرهنگي بسيج كار شود، اظهار داشت: نبايد فكر كنيم كه فعاليت هاي فرهنگي هزينه بر است بلكه بايد به عنوان سرمايه گذاري به آن نگاه شود.
12 هزار و 500 كارمند بسيجي در استان همدان وجود دارد که نسبن به کل جمعیت كم است
وي با اشاره به اينكه 12 هزار و 500 كارمند بسيجي در استان همدان كم است، ادامه داد: حلقه هاي صالحين در طول عمر دو يا سه ساله خود خوب كار كرده است اما بايد آسيب ها شناسايي شود.
مدير كل دفتر اجتماعي استانداري همدان با اشاره به اينكه بايد بر روي مربي ها و صلاحيت معنوي و ديني مربي ها بازنگري شود، افزود: نقش مربي به عنوان يك فرد تربيني نبايد از ياد برده شود.
رضانيا با اشاره به اينكه تنوع بخشي و ايجاد جذابيت در كار تربيتي يك ضرورت است، بيان كرد: بايد از خشكي صرف پرداختن به سخنراني ها و خواندن جزوه خود داري شود.
نظر شما