۲۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۲:۴۳

حجت الاسلام برقراری در گفتگو با مهر:

دین اسلام ما را به مقاومت دعوت کرده / ضرورت پیاده سازی مقاومت اقتصادی

دین اسلام ما را به مقاومت دعوت کرده / ضرورت پیاده سازی مقاومت اقتصادی

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان سنقر گفت: مقاومت اسلامی در همه جا و در تمامی برهه های زمانی برای مسلمانان مورد توجه بوده و بر انجام آن بسیار تاکید شده است.

شمس الله برقراری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: کتاب مقدس مسلمانان آنان را به مقاوت دعوت کرده است و گفته شده است که باید در راستای اعتقادات و ایمانشان مقاوم و ثابت قدم باشند.

وی گفت: برای انجام مقاومت اسلامی در دین اسلام نوید آمده است که اگر در این راه دین و ارزش هایش مقاوم باشیم خداوند رحمت و ملائکه را بر ما نازل خواهد کرد همانطور که قرآن آمده " کسانی که گفتند خدا، و پای خود ایستادند، خوفی از آینده نداشته باشند"، افرادی که در همه موارد مقاوم هستند، گذشته آنها بخشیده و آینده آنها به نیکی رقم خواهد خورد و فردایی روشن در انتظار آنها خواهد بود.

وی افزود: انبیا و اولیای ما نیز همه بر روی این قضیه تاکید داشته اند، از اولین روزهای اسلام شاهد مقاومت مسلمانان بوده ایم و طبق فرمایشات آنها تنها راه نجات در مقابل تهدید ها و ظلم های دشمانان همین استقامت است.

برقراری ادامه داد: امروزه مقاومت برای کشور ما مقاومت، در عرصه ی اقتصادی است. همانطور که رهبر معظم انقلاب فرموده اند که توصیه می شود اقتصاد مقاومتی را در راس کار خورد قرار دهیم.

وی تصریح کرد: ما تا آنجا که می توانیم باید از وابستگی اقتصاد کشورمان به کشورهای دیگر پرهیز کنیم، همانطور که در هر عرصه ای مقاوم بودیم و در این زمینه موفق بوده ایم و ثمره آن را دیده ایم پس باید مقاومت خود را در زمینه اقتصاد تقویت کنیم.

امام جماعت سنقرادامه داد:  مقاومت در مقابل تهدید ها و تحریم ها در همه امور، ما را موفق خواهد کرد، همچنان که شهد شیرین مقاومت را بارها در کشور اسلامیمان ایران چشیده ایم، و در عین احترام به دیگر کشورهای خارجی روی پای خود باستیم.

برقراری در پایان خاطر نشان کرد: مقاومت بزرگترین درسی است که اسلام به پیروانش داده است. با همین استقامت بود که یک خاورمیانه جدید بیدار شد، و دست نشاده های کشورهای غربی را سر جای خود قرار داد این امر باعث به وجود آمدن سنبل استقلال در تمامی کشورهای اسلامی شد، نه تنها کشورهای اسلامی بلکه به جرات می توان گفت که یک فرهنگ بین المللی را در سطح جهان به وجود آورد.
 
 
 

کد خبر 2116110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha