حجت الاسلام محمود ترابی در گفتگو با خبرنگار مهر یکی از مهمترین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی را مبارزه با جریان تک صدایی در دنیا دانست و افزود: وقتی کشوری در حال گرفتن یک تصمیم بزرگ است مهمترین بخش آن ایستادگی یک ملت است که خبرنگاران باید در قبال آن وظایفشان را به خوبی انجام دهند زیرا خبرنگاری جایگاه روشنفکران است که این می تواند تبعا توصیف حق و باطلی را هم به دنبال داشته باشد.
وی در ادامه ، "سبک زندگی ایرانی اسلامی" را بخش مهم پیشرفت و تمدن سازی نوین اسلامی خواند که با همکاری تمام ارگان ها و مرم باید این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان شاهرود گفت: طبق فرموده مقام معظم رهبری، اگر پیشرفت همه جانبه را به معنای تمدن سازی نوین اسلامی بگیریم این تمدن دارای دو بخش ابزاری، حقیقی و اساسی خواهد بود که سبک زندگی بخش حقیقی آن را تشکیل می دهد و مسئولیت تبین چگونگی پیمایش مسیر تمدن سازی نوین اسلامی و ارایه سبک زندگی مبتنی بر این تمدن و تعیین باید ها و نبایدهای آن امروز بر عهده نخبگان و اندیشمندان حوزه و دانشگاه است.
ترابی با تاکید بر اینکه سبک زندگی به نحوه و روش زندگی کردن گفته می شود که مهمترین آنها اعتقادات و باورهای مردم جامعه است، گفت: در کنار آن مناسبات و نظام معیشتی اجتماعی، آموزشی، خانوادگی و حتی نوع زندگی نیز بر آن تاثیر می گذارند.
وی با بیان اینکه کسب رضای خدا در یک زندگی که بر اساس مبانی دینی شکل گرفته بزرگترین هدف است، افزود: این امر باعث می شود اعمال انسان هدفمند شود و در خدمت انسانها و رفاه دنیوی آنان باشد، از طرفی اعتقاد به معاد و آخرت نیز موجب دوری از گناه و انحرافات می شود.
امام جمعه شهرستان شاهرود با بیان اینکه فاصله گرفتن از سبک زندگی اسلامی دارای تاثیرات بسیار بدی در حوزه های مختلف از جمله سیاسی، اجتماعی و فردی است، گفت: وابستگی، از بین رفتن اعتماد نفس، از دست دادن اخلاق، معنویت، هویت، بحران های روحی و عاطفی و از هم پاشیدن بنیان خانواده از جمله این تاثیرات است.
وی گفت: امروز ایران اسلامی به عنوان منادی اسلام ناب محمدی(ص) در تمام دنیا معرفی شده و برای این هدف تغییر سبک زندگی، اصلاح الگوی مصرف و بازگشت به اخلاق اصیل اسلامی لازم و ضروری است و بر همین اساس رهبر معظم انقلاب به تغییر سبک زندگی تاکید می کنند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی در خاتمه تاکید کرد: فرهنگ غربی حاکم در جامعه متناسب با روحیات مردم مسلمان ایران نبوده و در تمام زمینه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی به طور کامل با خلق و خوی ما فاصله دارد.
نظر شما