به گزارش خبرنگار مهر، مجتبي حسن زاده صبح دوشنبه در كنفرانس مطبوعاتي كه در سالن كنفرانس دانشگاه آزاد اسلامي گناباد برگزار شد اظهار داشت: در جوامع پيشرفته و رو به رشد، دانشگاهها كانون فعاليتهاي علمي و پژوهشي هستند.
وي افزود: شايسته است براي رفع مشكلات و برطرف کردن نيازهاي جامعه ارتباطي قوي و واقعي بين صنعت و دانشگاه بوجود آيد
وي ادامه داد: برگزاري همايش و گردهمايي علمي و پژوهشي قطعا مي تواند منجر به تشويق پژوهشگران و متخصصان گردد و با مديريت صحيح مي توان از نتايج تحقيقات علمي و دستاوردهاي صنعتي بهره برداري نمود و از آنها در برنامه ريزي هاي آينده و كلان كشور استفاده كرد.
وي گفت: در حوزه پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي در طي چندين سال گذشته جزو معدود دانشگاههايي است كه توانسته صددرصد بودجه پژوهشي را جذب كند.
حسن زاده گفت: پنجمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران که یکی از رویدادهای بزرگ علمی کشور است، طی روزهای 29 تا 31 مردادماه در دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار خواهد شد.
معاون پژوهشی واحد گناباد در ادامه افزود: دریافت 1455مقاله کامل از مراکز علمی و پژوهشی و صنعتی کشور، تشکیل کمیته علمی مرکب از اعضای هیات علمی دانشگاه های معتبر به منظور تعیین روش داوری مقالات و انتخاب 611 مقاله به صورت سخنرانی از میان مقالات دریافتی که دارای اولویت بیشتری بودند، از دستاوردهای کنفرانس است كه بيش از 40 درصد مقالات تشكيل مي دهد.
حسن زاده گفت: بانك اطلاعاتي شامل تمامي مقالاتي كه از اولين كنفرانس برق و الكترونيك ايران ارائه شده راه اندازي خواهد شد. وي در مورد ميهمانان همايش نيز گفت: پروفسور خاکی صدیق و پروفسور تقی راد نیز از سخنرانان کلیدی مراسم افتتاحیه و اختتامیه این کنفرانس خواهند بود.
وي افزود: تعداد 550 نفر در اين كنفرانس ثبت نام نهايي را انجام داده اند كه بيش از 90 درصد آنها غيربومي هستند، 30 درصد شركت كننده ها خانم و 70 درصد را آقايان تشكيل مي دهند و اين در حالي است كه از تمام دانشگاههاي كشور كه در زمينه برق حرفي براي گفتن دارند در اين كنفرانس شركت خواهند كرد.
حسن زاده با بيان اينكه دانشگاههاي نسل چهارم را دانشگاه كارآفرين مي گويند افزود: تمامي تلاش ما بر اين است كه در اين راستا حركت كنيم.
نظر شما