مهرداد لاهوتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تخريب و خاكبردارى از كوه زيباى لیلاکوه ناراحتى و نگرانى بسيارى از اهالى منطقه و خيل بي شمارى از دوستداران طبيعت و محيط زيست را به همراه داشته است.
وی تصریح کرد: این منطقه از جلوه های زيبا و توريستى شهرستان لنگرود به شمارمى رود كه به دليل زيبايى منحصر به فرد و نزديكى به شهر لنگرود، هميشه مورد توجه و استقبال بسيارى از مردم منطقه و طبيعت دوستان و خيل عظيمى از مسافران برای استراحت و پياده روى و كوهنوردى بوده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به مسئله برداشت بی رویه شن و ماسه از بستر رودخانه ها اشاره کرد و گفت: استفاده و برداشت بی رویه شن و ماسه از کف رودخانه ها خسارت های متعددی به اکوسیستم و محیط زیست استان وارد می سازد.
وی افزود: رودخانه ها شريان هاي حياتي هر كشور محسوب مي شوند، امروزه رودخانه ها جدا از تغييرات طبيعي خود تحت تاثير فعاليت هاي موثر انسان در معرض دگرگوني هاي ژرفي قرار دارند.
لاهوتی اظهارداشت: از فعاليت هاي مهم مخربي كه بر رودخانه ها تحميل مي شود بهره برداري بي رويه از شن و ماسه برای فعاليت هاي عمراني است.
وی تاکید کرد: اثرات برداشت مصالح بر نيمرخ طولي بستر، مورفولوژي و محيط زيست رودخانه نه تنها يك مسئله ملي محسوب مي شود بلكه يك مسئله جهاني است.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: اين مسئله باعث اثرات تخريبي بر زيستمندان رودخانه ( گياهي و جانوري)، زمين هاي اطراف، پل ها، تاسيسات آبي حاشيه اي و نيز خطرات بالقوه سيل در اثر تغييرات هيدروليكي و مورفولوژيكي گشته است.
وی یادآورشد: آگاهي از پيامدهاي بهره برداري از مصالح رودخانه اي مسئولان امر را قادر مي سازد تا با اعمال ضوابط و معيارهاي فني لازم ضمن بهره گيري از منابع ارزشمند موجود در رودخانه نسبت به حفظ عمومي و اجتناب از اثرات سوء بهره برداري توجه كافي و كارشناسانه مبذول دارند.
نظر شما