۲ شهریور ۱۳۹۲، ۹:۱۸

در گفتگو با مهر طرح شد؛

اگر عوامل دانشگاه نقششان را درست ایفا کنند روحیه پرسشگری دانشجویان بالا می رود

اگر عوامل دانشگاه نقششان را درست ایفا کنند روحیه پرسشگری دانشجویان بالا می رود

یک استاد گروه فلسفه دانشگاه شهید رجایی گفت: اگر استادان و نظام آموزشی و متون آموزشی هر کدام نقششان را به درستی ایفاء کنند می توانند در جریان و روحیه پرسشگری در جامعه علمی و به خصوص دانشجویان و همینطور در فرهنگ سیاسی و اعتقادی ما بسیار مفید و مؤثر باشد.

دکترعین الله خادمی در مورد نقش دانشگاه ها در روحیه پرسشگری دانشجویان به خبرنگار مهر گفت: دانشگاه اگر عواملی که سازنده آن هستند خوب و درست عمل کنند روحیه پرسشگری دانشجویان هم بالا می رود. بدین معنی که اگر استادان و نظام آموزشی و متون آموزشی هر کدام نقششان را به درستی ایفاء کنند می توانند بسیار در جریان و روحیه پرسشگری در جامعه علمی و به خصوص دانشجویان و همینطور در فرهنگ سیاسی و اعتقادی ما بسیار مفید و مؤثر باشد.

این محقق و پژوهشگر حوزه فرهنگ و فلسفه افزود: بنابراین، این تأثیرگذاری منوط به تحقق بعضی شرایط است که هم استادان هم نظام آموزشی هم متون آموزشی چنین شرایط و ویژگی هایی را داشته باشند.

این محقق و پژوهشگر حوزه فلسفه در مورد اینکه در حال حاضر روحیه پرسشگری در دانشگاه های ما چه میزان است هم اظهار داشت: با حد مطلوب فاصله زیادی داریم. همیشه باید نسبت به وضع موجود خودمان معترض باشیم تا با اعتراض نسبت به وضع موجود و هدف گذاری نسبت به وضعیت آرمانی گام به گام به وضعیت مطلوب و آرمانی نزدیک شویم.

این استاد گروه فلسفه دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی درباره اینکه حاکمیت گرایش های سیاسی خاص چه تأثیری بر روحیه پرسشگری دانشجویان دارد هم تصریح کرد: اگر بتوانیم زمینه تعامل و گفتگوی اندیشه های مختلف را فراهم بکنیم زمینه برای پرسشگری فراهم تر می شود و اگر هر جریانی باشد که بخواهد راه را برای تفکر به صورت مطلق ببندد قطعاً به جریان و روحیه پرسشگری آسیب می زند.

کد خبر 2118955

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha