دادخدا سالاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ارتقاء وضعیت اقتصادی و معیشتی جامعه را عامل موثر در کاهش قاچاق مواد مخدر دانست و اظهار داشت: باید مسئولین و برنامه ریزان در راستای ارتقاء وضعیت معیشتی جامعه گام بردارند زیرا در بررسی ها و مشاهده های حضوری ، بیش از 90درصد از افراد دستگیرشده فقر و استیصال مالی را عامل و انگیزه ورود به چرخه عرضه مواد مخدر و عضویت در باندهای مواد مخدر ذکر کرده اند.
وی بیان داشت: باید برای طرح های اشتغالزایی در نقاط مرزی بصورت دائمی و آتیه دار برنامه ریزی صورت گیرد تا فرد ناچارا در قبال دریافت مبالغ بعضا ناچیز خود را در اختیار باندهای مواد مخدر قرار نداده و سرباندها آنان را به عنوان برده در اختیار نگیرند.
این مسئول قضایی تصریح کرد: در پروسه مبارزه با سوادگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر باید علاوه بر برخورد با حمالان و مزدوران، سر باندهای این تجارت کثیف نیز مورد ضربه قرار گیرند.
سالاری ابراز داشت: اکنون اکثر تمرکز بر روی برخورد با حاملان مواد مخدر بوده و برنامه کلی و مدونی برای پیگیری صاحبان محموله ها و سرباندها وجود ندارد که این یک حلقه مفقوده ونکته قابل تامل است و باید برای رفع آن چاره اندیشی صورت پذیرد.
وی نگاه ریشه ای به مسئله مواد مخدر و آسیب شناسی این معضل خانمانسوز در کشور را خواستار شد و تاکید کرد : معضل مواد مخدر یک معضل ملی است و گره گشایی و حل این معضل در گرو عزم ملی و همکاری همه سازمانهای مرتبط است.
رئیس دادگاه انقلاب کرمان تصریح کرد : در حال حاضر فقط نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و قضایی درگیر این معضل هستند اما باید با ورود دستگاه های اجرایی، آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی راه را برای حل این معضل بصورت کامل و ریشه ای در سایه هم اندیشی ، همراهی و تعامل هموار کرد.
نظر شما