سید علی اکبر صباغ در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شرکت برق منطقه ای سمنان در راستای اهداف کلان صنعت برق و زمینه سازی به منظور توسعه مدیریت دانش، ایجاد بستر پدافند غیر عامل و آمادگی برای مدیریت جامع بحران، مبادرت به انجام مکانیزاسیون فیزیکی و الکترونیکی اسناد خود کرده است.
وی سهولت در عملیات و فرآیندهای سازمانی و همچنین کاهش هزینه ها را از دیگر دلایل اجرای این طرح در شرکت برشمرد.
دکتر ملیحه اسفندیاری فرد نماینده مدیریت در پروژه مکانیزاسیون اسناد نیز در این گفتگو اظهار داشت: در حال حاضر مکانیزاسیون فیزیکی و الکترونیکی اسناد فنی، مالی و حقوقی با همکاری مشاور به طور کامل باتمام رسیده و فاز دوم پروژه شامل مکانیزاسیون اسناد پرسنلی و تدارکات نیز توسط پرسنل شرکت برق منطقه ای سمنان در حال انجام است.
وی در خاتمه ایجاد سهولت در آرشیو و طبقه بندی و دسترسی به اسناد، بالا بردن ایمنی اسناد در مقابل حوادث طبیعی و غیر طبیعی، افزایش کارآیی مدیران در بررسی گزارش ها و تصمیم گیری های مقتضی بر اساس اطلاعات دسته بندی شده و به روز، امکان تبادل اسناد به صورت الکترونیکی جهت افزایش سرعت دسترسی، سهولت در تکثیر با حفظ ایمنی و رعایت حدود دسترسی و از بین بردن مخاطرات ناشی از جابجایی اسناد و جلـوگیــری از گـم شـدن و بـروز آسیـب هـای فیزیکـی احتمـالـی و ... را از مهمتـرین مزایـای اجـرای این پـروژه عنـوان کرد.
نظر شما