امین نظری در گفتگو با خبرنگار مهر به بهانه روز جهانی عکاسی اظهار کرد: عکاس مخصوصا در استان خوزستان مشکلات فراوانی دارد.
این عکاس اهوازی با بیان اینکه داشتن مجوز برای عکاسان مبتدی بسیار سخت است، افزود: یک عکاس چه مبتدی باشد و چه حرفهای اگر مجوز عکاسی نداشته باشد جلو او را می گیرند، دوربینش را ضبط می کنند و سایر مشکلات دیگر نیز برای او ایجاد میشود.
نظری با بیان اینکه محدودیت عکاسی در اهواز بسیار زیاد است، توضیح داد: این محدودیت ها هم از جانب ماموران انتظامی است و هم از جانب مردم.
به گفته وی، جا نیافتادن عکاسی مستند در شهر باعث شده مردم نسبت به عکاس حالت تدافعی نشان دهند.
نظری گفت: برای دریافت مجوز اکثرا مطبوعات این مجوزها را میدهند. مطبوعات نیز به سختی به هر عکاسی اطمینان می کنند و به او مجوز می دهند.
این فعال عکاسی مستند گفت: مشکلات مالی از دیگر دغدغههای جامعه عکاسان است. گرانی دوربینها و بیمه نبودن تجهیزات عکاسان بر مشکلات آنها افزوده است.
نظری با اشاره به اینکه پایین بودن حقوق عکاسان نمیتواند هزینههای زندگی آنها را تامین کند، گفت: نبود هیچ ارگان یا نهادی که بتواند ازعکاسان حمایت یا پشتوانه ای برای آنها به حساب آید نیز از دغدغههای ما است.
وی با بیان اینکه خوزستان استانی مرزی و حساس است، گفت: موقعیت جغرافیایی ما و دیگر موارد باعث افزایش این حساسیت ها نسبت به عکاسان شده است.
نظری گفت: خوزستان استانی گردشگری نیز است اما همین محدودیتها باعث شده که این بخش از توانمندی استان مقفول بماند و به کمتر به تصویر کشیده شود.
به گفته وی، بسیاری از عکاسان هستند که به دلیل وجود چنین محدودیتهایی عکاسی مستند را کنار گذاشته و وارد ژانر خلاقه شده اند که بیشتر در خانه کارهای خود را انجام می دهند.
این فعال عکاسی مستند تاکید کرد: نیاز به نهادی که بتواند عکاسان استان را دور جه جمع کند فوق العاده محسوس است.
نظری تصریح کرد: نبود مکانی برای ارائه تصاویر باعث شده که عکاسان نسبت به این فعالیت هنری احساس ناامیدی کنند.
نظر شما