به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی شامگاه چهارشنبه در همایش دهیایاران بخش کجور افزود:اگر زمینهایی غیر قابل کشت است و در سطح شیب دار است می توان مجوز ساخت و ساز صادر کرد.
احمدی یادآور شد: کشاورزی باید در بخش کجور تقویت شود و این امر نیازمند مشارکت همه دهیاران و شوراها و مسئولین است.
وی از راه اندازی باجه بانک ملی در بخش کجور و اختصاص بودجه جهت آسفالت راه های روستایی بخش خبر داد.
احمدی افزود: نیمه کاره ماندن دیواره حنیسک علیرغم اختصاص 200 میلیون اعتبار در سال گذشته و رانش زمین در روستاهای عالیدره ،حیرت ناشی از برداشت بی رویه در منطقه دلم ناشی از این تصمیمات اشتباه است.
فرماندار نوشهر نیز با تاکید بر تقیسم بخش کجور گفت: تقسیم بخش کجور به دو قسمت شرقی و غربی در راستای رشد و توسعه کجور ضروری است که این امر درحال پیگیری است.
محمدعلی قمی با بیان اینکه یکی از زیر ساخت های کجور راه دسترسی آن است افزود:باید برای آمایش سرزمینی کجور تعریف درستی ارائه شود تا به توسعه آن کمک کند.
کجور قطب تولیدات گل و گیاه می شود
وی با بیان اینکه باید ظرفیت های کجور را شناسایی کرد ، اظهار داشت: بحث شهرک صنعتی که در کجور مطرح شد منظور همان شهرک صنعتی تولید گل و گیاه بود و با البرز مرکزی هم مغایرتی ندارد و باید مورد توجه قرار گیرد که در این صورت کجور به قطب تولید گل و گیاه تبدیل خواهد شد.
فرماندار نوشهر عنوان داشت: کجور شرایط خاص خودش را دارد و نگاه واقع بینانه می تواند به آبادانی کجور کمک کند.
وی یادآور شد: دهیاران در کنار صداقت و دقت باید نگاه و معلومات خود را نسبت به کجور ارتقا دهند و قوانین دهیاران را نیز مطالعه کنند تا از وظایف خود بیشتر اگاهی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: جایگاه دهیاران جایگاه ویژه ای است و آگاهی دادن و آگاهی بخشیدن دهیاران در روستاها می تواند به امنیت روستا کمک زیادی کند.
قمی عنوان کرد: دهیاران در بحث ساخت و سازهای غیرمجاز مسئول هستند و نباید اجازه چنین کاری را بدهند و شوراها نیز باید در بودجه نویسی دقت کنند و بر کار دهیاران نظارت کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اراضی شیب دار کجور پرداخت و گفت: اگر قرار است تغییر کاربری انجام شود باید در اراضی شیب دار که پتانسیل کشاورزی ندارند انجام شود.
ضرورت استقرار راهداری در بخش کجور
فرماندار نوشهر در ادامه با اشاره به اینکه حدود 500 کیلومتر راه روستایی در کجور وجود دارد گفت: استقرار راهداری در شهر کجور باعث می شود تا خدمات رسانی در ایام سرد و برفی سال در کجور با مشکل مواجه شود و ضرورت دارد تا یک راهداری در شهر پول نیز مستقر شود.
وی تصریح کرد: موافقت های لازم نیز برای تجهیز راهداری در کجور اخذ شد که در آینده انجام خواهد شد.
98 درصدی اراضی کجور فاقد سند هستند
در ادامه بخشدار کجور با اشاره به برخی مشکلات بخش گفت: عدم امنیت شغلی دهیاران، عادلانه نبودن سرانه دهیاری بخش کجور، محدودیت البرز مرکزی، کمبود اعتبارات و در انتظار ماندن قسمت اعظم پروانه ها به علت عدم اجرای طرح هادی بخشی از مشکلات کجور است.
98 درصد زمینهای کجور سنددار نیستند
سید نادر موسوی زاده افزود: 98 درصد زمینهای بخش کجور سند دار نیست. در این خصوص و جهت صدور جواز ساخت و ساز باید فکر اساسی شود.
وی خواستار اختصاص بخشی از درآمد شرکت شن وماسه دشت نظیر به خود کجور، تقویت شبکه صدا و سیما،روکش آسفالت برخی راههای روستایی ،توسعه شبکه روستایی شد.
بخشدار کجور همچنین ارتقای پاسگاه انتظامی پول به کلانتری ، استقرار پلیس راهور و اورژانس 115 را در کجور از ضروریات دانست.
دهیاران وقت بیشتری برای روستاهای خود بگذارند
حجت الاسلام یزدان جهاندار لاشکی گفت: کجور شرایط ویژه ای دارد و باید مسئولین نسبت به آن نگاه ویژه داشته باشند.
وی به نقش دهیاران در آبادانی و توسعه روستاها اشاره کرد و افزود: وحدت و همدلی دهیاران با شوراها می تواند باعث رشد و توسعه در روستاها شود.
وی بیان کرد: دهیاران باید قانون گرایی را همواره مد نظر خود قرار دهند و در کنار آن برای روستاهای خود وقت کافی بگذارند.
بلاتکلیفی راه دسترسی به کجور
امام جمعه کجور به مشکلات فرا روی راه دسترسی کجور پرداخت و اظهار داشت: راه دسترسی به کجور بخاطر محدودیت های البرز مرکزی هنوز بلاتکلیف مانده است و مسئولین باید دراین باره چاره اندیشی نمایند.
وی همچنین در ادامه عملکرد پاسگاه انتظامی پول را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: پاسگاه انتظامی مستقر در شهر پول با وجود امکانات محدود عملکرد بسیار خوب و مطلوبی داشته است و این جای تقدیر دارد و از طرفی نیز لازم است تا این پاسگاه به کلانتری ارتقا یابد و امکانات بیشتری در اختیار آن قرار گیرد.
باید زمین های کجور تعیین تکلیف شود
نظر علی جعفر صالحی گفت: سه مصوبه از دولت احمدی نژاد در کجور اجرایی نشد و این حق کجور نبود که مصوبات اجرایی نشود.
عضو شورای اسلامی بخش کجور افزود: از منابع طبیعی بخاطر واگذاری استعلامات به بخش خصوصی و سخت گیری هایی که در این باره می شود گله مند هستیم.
وی ادامه داد: باید زمین های کجور تعیین تکلیف شود تا زمین هایی که قابل کشاورزی هستند در آن برای تولیدات و تقویت بخش کشاورزی سرمایه گذاری شود و در مقابل زمین هایی که چنین قابلیتی را ندارند تغییر کاربری داده شود.
وی با بیان اینکه مشکلات به مسئولین منعکس شد اما هیچ خبری از حل مشکلات نشد ، تصریح کرد: معدن شن و ماسه در منطقه کجور به شورای بخش کجور واگذار شود و شرکت تعاونی دهیاران نیز بعنوان پیمانکار آن انتخاب شود تا عایدات این معدن به بخش کجور تعلق بگیرد.
صالحی گفت: باید اختیارات بیشتری به مسئولین بخش کجور داده شود تا آنها بهتر بتوانند مشکلات بخش کجور را حل و فصل کنند.
نظر شما