به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، بر اساس طرح مطالعات جامع حمل و نقل ، سهميه شهر تهران براي توسعه ناوگان تاكسيراني، 75 هزار دستگاه خودرو سواري است كه مي تواند در قالب تاكسي گردشي، خطي، تلفني، آژانس، بيسيم و... توسعه پيدا كند.
اما در حاضر بيش از 100 هزار خودرو در اين حوزه مشغول جابجايي مسافر هستند كه اين وضعيت نشان دهنده عدم ساماندهي مسافربرهاي شخصي است.
از سوي ديگر شركت هايي با دريافت مجوز از معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، اقدام به تاكسي خصوصي و بيسيم نموده اند كه اين وضعيت در وهله اول بر تعداد خودروهاي در حال جابجايي مسافر مي افزايد و نمي تواند مشكلي از روي دوش تاكسيراني بردارد.
در حالي كه طبق اساسنامه اي كه چندين سال قبل از سوي مجلس به تصويب رسيده ، مسئوليت صدور مجوز و جابجايي مسافر با خودروهاي سواري در سطح شهر تهران بر عهدهد سازمان تاكسيراني است. اما بعد از تشكيل معاونت حمل و نقل و ترافيك در شهرداري تهران، اين مشكل تشديد شد كه چه سازمان و نهادي بايد براي فعاليت بخش خصوصي در جابجايي مسافر، تصميم گيري كند.
شركت تاكسي بيسيم تهران كه با مجوز معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، قصد داشت فعاليت رسمي خود را از چندي پيش آغاز كند ، با مخالفت سازمان تاكسيراني مواجه شده و همين امر سبب گرديد فعاليت اين شركت در هاله اي از ابهام قرار بگيرد.
به اعتقاد مسئولان سازمان تاكسيراني، مشكل تهران ساماندهي خودروهاي مسافربر شخصي است كه هر روز بر تعداد آنها افزوده مي شود. لذا اگر قرار باشد از اين طريق هم بر تعداد خودروها در قالب آژانس يا تاكسي بيسيم افزوده شود، مشكل حل نخواهد شد. زيرا اساسنامه و قانون نوشته شده بايد اصلاح و تغيير كند.
نظر شما