به گزارش خبرنگارمهر، رسول شمشادی عصر شنبه در جمع کارکنان واحدهای صنعتی استان افزود: توليد علم و دانش، بهره گيري از دانش و گسترش این مهم در سطح جامعه در تمام زمينه هاي اجتماعي توانمندي و قدرت ايجاد مي کند.
وی تصریح کرد: كشورهايي كه بخش قابل ملاحظه اي از توليد علم و دانش را به خود اختصاص داده اند از نظر صنعتي توسعه يافته و از توان اقتصادي و سياسي بالايي برخوردارند.
مدیرکل فنی و حرفه ای گیلان به نقش موثر مهارت آموزی در توسعه صادرات غیرنفتی اشاره کرد و گفت: مهارت آموزی سرمایه انسانی تاثیرات غیرقابل انکاری در حوزههایی چون ایجاد اشتغال پایدار، توسعه صادرات غیرنفتی، صدور خدمات فنی مهندسی و عدالت اجتماعی دارد.
وی افزود: در اسناد بالادستی شامل قانون اساسی، سیاست های کلی نظام، نقشه جامع علمی کشور و قانون برنامه پنجم توسعه به مقوله آموزش مهارت های فنی و حرفه ای و هدایت علمی سرمایه انسانی توجه ویژهای شده است.
شمشادی اظهارداشت: تحقق این سیاست ها مستلزم حرکت مبتنی بر برنامه، نیازسنجی آموزش های مهارتی، اصلاح مستمر استانداردها و محتوای آموزشی و انطباق آنها با نیازهای بازار کار است.
وی عنوان کرد: ايران اسلامي در سند چشم انداز 1404 به عنوان كشوري پيشرفته و مبتني بر سهم برتر منابع انساني در توليد ملي تصوير شده است بدون شک سهم برتر منابع انساني با داشتن نيروهاي ماهر در بخش هاي مختلف محقق مي شود.
مدیرکل فنی و حرفه ای گیلان یادآورشد: از راهكارهاي بسيار موثر در تربيت نيروي انساني، بهره مندي از آموزش هاي فني و حرفهاي و يا مهارتي است كه مي تواند در توانمندسازي نيروي انساني نقش كليدي را ايفا کند.
نظر شما