به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس غلامرضا فرجی اظهار داشت: شبکه گذاری در کلیه محورهای خروجی استان با هدف تأمین سوخت مورد نیاز کارخانجات و صنایع عمده اجراء شده و از زیرساخت خوبی برخوردار است و برای مصرف بیش از 400 هزار متر مکعب در ساعت طراحی و برنامه ریزی شده است.
وی در ادامه افزود: همزمان با هفته دولت 135 واحد صنعتی و مشترک عمده به شبکه سراسری گاز متصل شدند و اجرای این پروژهها، هزینهای بالغ بر 7.5 میلیارد ریال دربر داشته است و در حال حاضر بیش از 1715 واحد صنعتی، کارخانجات در سطح استان از نعمت گاز بهره مند هستند.
سرپرست شرکت گاز قم ابراز امیدواری کرد طی هفته های آینده گازرسانی به سه جایگاه C.N.G به اتمام رسیده و آماده سرویس دهی به زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(ع) میشوند که به این ترتیب تعداد کل جایگاههای C.N.G فعال در سطح استان به 35 جایگاه میرسد.
فرجی گفت: کلیه شهرکهای صنعتی استان به شبکه سراسری گاز متصل شده اند که تأمین سوخت پایدار واحد های تولیدی و صنعتی این شهرکها از اولویتهای شرکت بوده و در راستای تحقق تولید ملی و افزایش فعالیت اقتصادی کشور و نیزکاهش وابستگی به خارج میباشد.
توليد ۴ تن كود آلي در قم در ماه اخير
معاون خدمات شهری شهرداری قم از توليد ۴ تن كود آلي در قم در ماه اخير خبر داد.
مهدي اصفهانیان مقدم در بازدید اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهری از پروژه های مهم و در دست اقدام سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم اظهار كرد: برای نخستين بار در کشور عملیات رفت و روب و جمعآوری پسماندها، تفکیک از مبدا و تولید کود آلی ورمی کمپوست به یک پیمانکار واگذار شده است.
وي ادامه داد: عملیات رفت و روب در منطقه پردیسان به صورت روزانه در حال انجام است و روند طرح تفکیک از مبدا نیز پس از آموزش و اطلاعرسانی به شهروندان این منطقه به طور مطلوبی صورت میگیرد.
معاون خدمات شهری شهرداری قم در خصوص طرح تولید کود ورمی کمپوست گفت: اساس این طرح، کرمهای حلقوی بارانی هستند که با تغذیه از پسماندهای تر آلی، چرخه تولید کود را تكميل میکنند.
وي ادامه داد: نوع تغذیه این کرمها مهمترین عامل براي تولید کود بوده و با آموزشهایی که در خصوص چگونگی تفکیک پسماندهای تر مغذی براي خوراک کرمهای حلقوی به شهروندان داده شده، امیدواریم بتوانیم مشارکت حداکثری مردم منطقه پردیسان را جذب كنيم.
اصفهانيان مقدم از تولید ۴ تن کود آلی در یک ماهه گذشته خبر داد و افزود: روند تجهیز کارگاه و تولید کود مطلوب بوده ولي هنوز با ایده آل فاصله دارد.
وي يادآور شد: به نقطهای از مرز تولید برسیم که بتوانیم تمام نیاز های بخش فضای سبز شهر قم را از طریق تولید کود کمپوست و ورمی کمپوست تولید شده تحت نظارت سازمان مدیریت پسماند، تامین کنیم.
نظر شما