به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر عامل شرکت بهرهبرداری و مدیریت پترو پارس از راهاندازی نخستین ترین فازهای 15و16 پارس جنوبی در آینده نزدیک خبر داد و اظهار داشت: با انجام مراحل پیش راهاندازی، نخستین ترین فازهای 15 و 16 پارس جنوبی بهزودی راهاندازی میشود.
مهدی صفوت افزود: پیشبینی میشود بخش مقدماتی طرحهای توسعهای فازهای 15 و 16 پارس جنوبی که حدود شش ماه به طول انجامیده است بهزودی به بهرهبرداری برسد.
صفوت در باره صرفهجویی ارزی که در راهاندازی فاز 15 و 16 انجام شده، بیان کرد: به طور معمول پنج درصد کل سرمایه یک پروژه برای راهاندازی آن صرف میشود، این در حالی است که در راهاندازی بخش اول فاز 15 و 16 تنها یک سوم هزینه در نظر گرفته شده برای راهاندازی صرف شده است.
وی اضافه کرد: تلاش در خریداری و یا ساخت پالایشگاه همراه با اجرای همه عملیات راهاندازی و بهرهبرداری از پالایشگاههای فازهای 12 و 19 پارس جنوبی از جمله اهداف شرکت بهرهبرداری و مدیریت پترو پارس است.
تقویت ارتباطات رادیویی و بیسیم در مجتمع گاز پارس جنوبی
رئیس مخابرات و فناوری اطلاعات پالایشگاه پنجم پارس جنوبی از تقویت ارتباطات رادیویی و بیسیمی در مجتمع گاز پارس جنوبی خبر داد و خاطرنشان کرد: از جمله وظایف واحد ICT پالایشگاه پنجم در بازه تعمیرات اساسی، برقراری ارتباطات بیسیمی، تلفنی، شبکهای و تصویری (دوربینهای مدار بسته) و اطمینان از دسترسی همکاران تعمیراتی به همه وسایل ارتباطاتی است.
رضا عزیزی تصریح کرد: یکی از حیاتیترین سرویسهای مخابرات در دوره تعمیرات اساسی، ارتباطات رادیویی و بیسیمها است؛ زیرا در دسترسترین راه ارتباطی در بین همکاران مستقر در سایت، مدیران و اتاق کنترل در همه نقاط سایت است.
این مسئول گفت: بدون داشتن بیسیم بهعنوان ابزار کلیدی، کارهای تعمیرات اساسی بهخوبی پیش نخواهد رفت تا جایی که از کار افتادن این سیستم میتواند باعث ایجاد اختلال در تعمیرات اساسی و برنامههای زمانبندی از پیش تعیین شده شود.
حرکت سیگنالهای پارس جنوبی روی کابلهای ایرانی
رئیس هیئتمدیره سیم کابل ابهر AWG از حرکت سیگنالهای پارس جنوبی روی کابلهای ایرانی خبر داد و اظهار داشت: صنعت سیم و کابل نقش کلیدی در پی نیاز کردن کشور از واردات کابلهای تخصصی دارد به طوریکه این روزها برخی از فازهای پارس جنوبی هم طعم شیرین انتقال دیتا با کابلهای ایرانی را میچشند.
علیرضا کلاهی با بیان اینکه این نوع از کابلها به طور عمده برای پروژههای نفتی مورد استفاده قرار میگیرد، افزود: طی سه سال گذشته تامین این کابلها کاملا وابسته به واردات از کشورهای آلمان فرانسه و ایتالیا بوده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر این محصول داخلی نیاز به واردات را کاهش داده است و در حال حاضر فاز 19 پارس جنوبی از طریق کابلهای ابزار دقیق تولید داخل تجهیز خواهد شد.
کلاهی با بیان اینکه کابلگذاری فاز 19 پارسجنوبی طی چهار ماه آینده به مرحله نهایی میرسد افزود: این فاز نیازمند 9 کیلومتر کابل ابزار دقیق با هزینهای بالغ بر 10 میلیون یورو است.
نظر شما