به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر مصطفی قانعی با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده در این زمینه، اظهار داشت: از جمله تسهیلات در نظر گرفته شده حذف بسیاری از شرایط دشوار چون داشتن مقاله و عضو هیئت علمی است.
وی افزود: براساس مفاد آییننامه جدید بخشهای غیر دانشگاهی و خصوصا موسسات غیردولتی، میتوانند با داشتن فضا و امكانات كافی و 5 نفر عضو با مدرک كارشناسی ارشد به بالا نسبت به راهاندازی موسسه علمی اقدام كنند.
قانعی ادامه داد: این مصوبه میتواند نقش بسیار چشمگیری در افزایش مشاركت بخش خصوصی در توسعه پژوهش داشته باشد.
وی همچنین تغییر شرایط پذیرش و برگزاری دورههای دكترای پژوهش محور را از مصوبات جدید این وزارتخانه دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به آییننامه جدید تصوب شده مجریان دورههای دكترای پژوهش محور موظف شدهاند شرایط جدید را اعمال كنند. تغییرات ایجاد شده به گونهای است كه بسیاری از مشكلات برگزاری دوره را مرتفع كرده است و میتواند باعث ارتقاء دوره شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ادامه داد: ایجاد تسهیلات لازم برای شركت استعدادهای درخشان، حذف دوره M.phil، ایجاد شرایط لازم برای جذب دانشجو به صورت بورس موسسات، رفع ابهامات آییننامه قبلی، امكان اعمال نظر بیشتر استاد راهنما در تعیین دروس تخصصی و حذف هزینه دریافتی از دانشجویان در دوره M.phil از جمله تغییرات مهم در این زمینه است.
نظر شما