به گزارش خبرنگار مهر، روز گذشته پانزدهمین ستاد تسهیل استان البرز در شرکت دارویی سیناژن شهرک صنعتی سیمین دشت برگزار شد. استاندار البرز اصغرعربیان به همراه اعضای ستاد تسهیل استان در جمع خانواده بزرگ صنعتگران قرار گرفت و پای دغدغه های آنان در شهرک صنعتی سیمین دشت که اکنون در آستانه اخذ پروانه رسمی بهره برداری قرار دارند نشست.
خانم حامدی فرد مدیرعامل شرکت سیناژن که در زمینه تولید داروهای دانش بنیان فعالیت دارد و داروهای تولیدی اش در این شرکت با داروهای خارجی رقابت می کند و به چندین کشور نیز صادر می شود، از ضرورت قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت و افزود: این قانون به تصویب مجلس شورای اسلامی نیز رسیده است و زمان آن فرا رسیده تا مسئولان امر از فعالان در این عرصه حمایت کنند.
وی البرز را قطب بزرگ بیوتکنولوژی دانست و افزود: هیچ استانی به اندازه البرز از این پتانسیل و ظرفیت برخوردار نیست، البرز باید پیشرو در اجرایی شدن این قانون باشد.
مدیرعامل شرکت سیناژن اجرایی شدن این مصوبه را عاملی در جلوگیری از فرار مغزها، ارزآوری ناشی از صادرات، کارآفرینی، افزایش نیروی متخصص و در نهایت موجب شکوفایی استان دانست.
در ادامه زارعی نژاد بازرس شهرک صنعتی سیمین دشت نیز مشکلاتی نظیر؛ عدم وجود تصفیه خانه صنعتی، ضرورت افزایش مهلت تجهیز کارخانجات صنعتی شهرک به تصفیه خانه از سوی اداره کل محیط زیست استان، ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی، فقدان سرویس حمل و نقل عمومی برای جابجایی کارگران، فقدان آسفالت و امنیت و... طرح کردو از استاندار خواستار رفع آنها شدند.
کارخانه تولید پارچه « مقدم» در آستانه تعطیلی
در ادامه این نشست مولاییان مدیرعامل قدیمی ترین کارخانه پارچه« مقدم» که کارخانه اش در شهرستان نظرآباد قرار دارد از نفس های به شماره درآمده این کارخانه گفت و عنوان کرد: نزدیک به 3 میلیارد بدهی دارد و بخشی از مطالبات را نیز سازمان تأمین اجتماعی خواستار دارد، در شرایطی که 300 نفر از کارگران کارخانه مقدم در شرف بازنشستگی هستند و دفتر مرکزی قدیمی ترین پارچه فروشی کشور در تهران نیز به جهت همین بدهی ها آماده فروش است، خواستار حمایت مسئولان امر شد.
مدیرکل تأمین اجتماعی استان نیز هرچند نویدداد که همه بدهکاران در صورتی که بدهی خود به تأمین اجتماعی را تا 14 دی ماه پرداخت کنند از بخشودگی برخوردار خواهند شد،؛ اما اوضاع این کارخانه وخیم تر از اینها است و توان پرداخت 3.5 میلیارد را ندارد چرا که اگر داشت با همین مبلغ مواد اولیه می خرید و دوباره چرخ های این کارخانه را به حرکت درمی آورد، اینها را مدیرعامل کارخانه پارچه مقدم گفت.
در ادامه نیز قرار شد تا با حضور اعضای ستاد تسهیل استان نشست ویژه و فوری در خصوص رفع مشکل این کارخانه برای جلوگیری از توقف چرخ های این کارخانه صورت گیرد.
ستاد تسهیل استان در ادامه با شعر ناتمام یکی از صاحبان صنایع درخصوص صدور پروانه سیمین دشت تداوم پیدا کرد و نظرمدعوین را به خود جلب کرد.
مسیح رجبی دبیر ستاد تسهیل استان نیز در این جلسه داشت: طی 2 سال گذشته 700 مصوبه پیرامون مشکلات تولید و صنعت توسط دستگاه های اجرایی در ستاد تسهیل استان به تصویب رسیده و بیش از 82 درصد آن نیز اجرایی شده است.
وی افزود:15 درصد مصوبات نیز در دست اقدام قرار دارد و تنها 3 درصد به دلیل مشکلات فرا استانی لاینحل باقی مانده است.
دبیر ستاد تسهیل استان البرز یادآور شد: حاصل این نشست ها تسریع و تسهیل در امور صنعتگران و تولید کنندگان بوده است.
نظر شما