۱۰ شهریور ۱۳۹۲، ۱۶:۴۴

حجت الاسلام برقراری در گفتگو با مهر:

قبل از سپرده گذاری در بانک با مرجع تقلید مشورت کنید/ نظام بانکی ما باید اصلاح شود

قبل از سپرده گذاری در بانک با مرجع تقلید مشورت کنید/ نظام بانکی ما باید اصلاح شود

سنقر - خبر گزاری مهر: امام جمعه شهرستان سنقر گفت: در دین اسلام و کتاب قرآن چندین بار بر نوع سرمایه گذاری تاکید شده است پس در همین راستا افراد قبل از سپرده گذاری در بانک ها با مرجع تقلید خود مشورت انجام دهند.

شمس الله برقراری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص بانکدار اسلامی گفت: دین مبین و کامل اسلام بزرگترین هدفی که دارد اقتصاد پویا و کامل مسلمانان و خانوداه هایشان است.

وی افزود: اما این اقتصاد همیشه و همیشه باید از راه حلال و دسترنج خود افراد باشد در قرآن کریم همیشه تاکیید شده است که مسلمان باید فعلیت داشته باشد و با تن پروری مخالف است.

برقراری ادامه داد: همچنین امام علی (ع) می فرماید بزرگترین تفریح کار است و افراد باید حاصل دسترنج خود را بخورند.

دین اسلام مخالف 100 درصد ربای بانکی

وی گفت: گرچه امروزه سپرده گذاری با سال های قبل تفاوت های زیادی پیدا کرده است اما دین اسلام مخالف 100 درصد ربای بانکی است و با فردی که پول خود را در بانک گذاشته و ماهانه سود آن را دریافت می کند مخالف است.

برقراری ادامه داد: روز بانکداری اسلامی و تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا در سال 61 تصویب شد که باید همیشه مسئولین این امر را جدی تلقی کنند.

قبل از سپرده گذاری با مرجع تقلید خود مشورت کنید

وی افزود: توجه در بانکداری اسلامی باید فراوان باشد لازم به ذکر است که طبق گفته برخی از مراجع تقلید سپرده گذاری در بانک ها حرام است، پس افراد قبل از اینکه سپرده گذاری را در بانک انجام دهند باید با مرجع تقلید خود مشورت کنند.

امام جمعه شهرستان سنقر ادامه داد: در بحث ربای بانکی خصوصا مدیرعامل بانک ها باید همیشه نسبت به این موضوع حساس متوجه باشند که هیچ وقت گرفتار ربا نشوند زیرا گرفتار ربا بودن زمینه را برای گرفتاری های بزرگتر فراهم می سازد و می تواند باعث رکود اقتصادی یک کشور شود.

بانک ها پدیده ای بر دستگیری از مردم

وی در خصوص ویژگی بانک ها گفت: در دین مبین اسلام بانک به عنوان پدیده ای بر دستگیری از مردم یاد شده است، و باید امینی برای سرمایه های مردم باشد و از آنها نگهداری کند.

مجلل ترین ساختمان ها برای بانک ها است

برقراری ادامه داد: اما در کشور ما بزرگترین و مجلل ترین ساختمان ها متعلق به بانک ها است، و این می تواند بیانگر این باشد که بانکداری ما اسلامی نیست، بانک ها سود کلانی که از مردم دریافت می کنند که این به دور از منش اسلامی است.

وی در پایان افزود: برای پیشرفت هرچه بیشتر اوضاع اقتصاد کشور و مردم لازم است که اصلاحاتی در نظام بانکی کشور صورت بگیرد.

کد خبر 2127348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha