۱۶ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۰۰

اجرای "دیپلماسی مهارت" در 3 بخش/ 20 میز مذاکره بین المللی تشکیل شد

اجرای "دیپلماسی مهارت" در 3 بخش/ 20 میز مذاکره بین المللی تشکیل شد

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه امروز دیگر مهارت آموزی یک انتخاب نیست بلکه یک اجبار است گفت: برای حضور موثر در عرصه های بین المللی، دیپلماسی مهارت در 3 بخش طراحی و به اجرا گذاشت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کورش پرند با بیان اینکه در دنياي رقابتي امروز مهارت آموزی یک انتخاب نیست بلکه یک اجبار است گفت: امروز دیگر آموزش فنی و حرفه ای یک بحث درون مرزی و درون کشوری و ملی نیست بلکه برای پرداختن به موضوع آموزش های مهارتی بی شک باید یک نگاه بین المللی به موضوع داشت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اظهار داشت: با این رویکرد ما در سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با چشم انداز حضور مؤثر در عرصه بین المللی نوع جدیدی از تعاملات بین المللی را با استفاده از آموزش های فنی و حرفه ا ی تحت عنوان دیپلماسی مهارت طراحی کردیم.

پرند تصریح کرد: ما معتقدیم آموزش های مهارتی به دلیل فراگیر بودن مخاطبان از یکسو و ناگزیر بودن کشورها از پرداختن به آن از سوی دیگر، زمینه بسیار خوبی برای تعاملات مؤثر بین المللی است و در دنیای رقابتی امروز ما باید عرصه هایی را پیدا کنیم که می تواند به توسعه کشورهای منطقه کمک نماید که آموزش های مهارتی یکي از این عرصه ها است.

وی افزود: در طراحی و استقرار دیپلماسی مهارت، کشورها را به چند دسته تقسیم بندی نموده و با آنها وارد تعامل شده ایم. کشورهایی که تجربیات نظام آموزش مهارتی ایران را به آنها منتقل می کنیم، کشورهایی که به صورت تعاملی به انتقال تجربیات با آنها می پردازیم و کشورهایی که تجربیات نظام آموزش مهارتی آنها را به ایران منتقل نماییم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان داشت: به همین منظور تاکنون 20 میز را در حوزه کشورهای آسیایی، افریقایی و اروپایی فعال نموده ایم و با حضور در کشورهای هدف تاکنون تفاهم نامه های همکاری مشترکی را به امضا رسانده و در حال اجرایی نمودن هستیم.

پرند تاکید کرد: آموزش مربیان آموزش فني و حرفه اي، استانداردهای آموزشی، شغل و شایستگی، طراحی ساختار نظام آموزش مهارتی، ساخت و تجهیز مراکز آموزش فنی و حرفه ای و تولید و تدوین منابع آموزشی از زمينه هاي اجراي دیپلماسی مهارت است.

وی ادامه داد: در  سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور علاوه بر هدف قرار دادن کشور ها و دولت ها، مؤسسات بین المللی در حوزه آموزش های مهارتی مورد شناسایی قرار گرفته و با آنها نیز به تعامل می پردازیم. سازمان بین المللی آموزش های فنی و حرفه ای (IVTO)، یونسکو، مركز منطقه اي علوم و انتقال فناوري اتحاديه همكاري هاي كشورهاي حاشيه اقيانوس هند، کوئیکا کره، جایکا ژاپن، تورین ایتالیا، EDI هندوستان، پیرسون و ... از جمله این مؤسسات بوده اند.

معاون وزیر کار بیان داشت: این سازمان در مسیر تحقق دیپلماسی مهارت از طریق عقد تفاهم نامه با یونسکو ایجاد کرسی مهارت آموزی در منطقه را دنبال می کند که دستاورد ارزشمندی برای کشورهای منطقه خواهد بود.

پرند افزود: موضوع تربیت مربیان کشورهای اسلامی و منطقه نیز به عنوان یکی از دستاوردهای دیپلماسی مهارت اجرایی شده است و بسیار خرسندیم که مدلی را برای تعاملات بین المللی پیشنهاد داده ایم که مبتنی بر توانمندی های کشور بوده و در اجرای آن موفق عمل کرده ایم.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تصریح کرد: امروزه چه بخواهيم و چه نخواهيم ناگزير هستيم با ديپلماسي مناسب مهارت و فناوري بدون اتكا به منابع نفتي نقشي شايسته در اقتصاد جهاني ايفا نماييم. كسب جايگاه مناسب در منطقه و جهان مستلزم شناخت و تعيين اصول دپيلماسي مهارت و فناوري است.

کد خبر 2128595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha