به گزارش خبرنگار مهر، پرویز ابراهیمی ظهر یکشنبه در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره نمایشنامه خوانی در همدان را موهبتی بزرگ در سایه توجه ویژه آقا امام رضا(ع) به استان همدان توصیف کرد و گفت: جشنواره های رضوی انس با امام رضا(ع) را به مراکز کانون هدیه داده است و امسال بعد از گذشت سه سال شاهد برکت های این جشنواره ها هستیم.
ابراهیمی زیارت قلبی را افضل بر زیارت جسمی دانست و اظهار امیدواری کرد: در این چند روز همه با هم توفیق زیارت قلبی ثامن الحجج را پیدا کنیم.
وی در بخشی از سخنان خود به تفاوت های هنر دینی و هنر بشری که نمود آن هنرهای جهان غرب است، اشاره کرد و گفت: هنر دینی انسان را به تعالی و کمال می رساند و از تنگناها می رهاند و موجب آرامش است اما هنر غربی همواره جنجال آفرین بوده و نگران کننده است که نمونه های بارز آن را هم اکنون شاهد هستیم.
ابراهیمی با توصیه رفتار علوی به راه یافتگان سومین جشنواره رضوی عنوان ساخت: آموزه های دینی به اعضای کانون این فرصت را به وجود آورده است تا همواره رفتاری در شان دوستداران اهل بیت داشته باشند.
وی ائمه را سرچشمه لایتناهی فیض و کرامت دانست و تاکید کرد: هیچ نیازمندی از این درگاه دست خالی برنگشته است لذا باید در چنین ایام فرخنده ای رو به آستان ائمه کرده از آنها بخواهیم که دل ما را به حب اهل بیت گره بزند.
جشنواره های رضوی را خود اعضای کانون به این مرحله از شکوفایی رسانده اند
مدیر آفرینش های هنری و دبیر جشنواره های رضوی کانون نیز در این آیین افتتاحیه گفت: صاحب این جشنواره امام رضا(ع) است چرا که در تمام این سالها شاهد جشنواره های بسیار بوده ایم اما هیچ کدام نور و معنویتی که جشنواره های رضوی دارند را به خود ندیده اند.
حسین موذن با بیان اینکه هیچ کدام از عوامل جشنواره های رضوی انتظار تشکر و قدردانی ندارند، عنوان کرد: جشنواره های رضوی در کانون نهادینه شده است علت این امر کار و تلاش عاشقانه و صادقانه همکاران است که بدون چشمداشت و فقط به خاطر آقا امام رضا(ع) اشتیاق فعالیت دارند.
موذن تاکید کرد: کودکان همواره یک گام از بزرگترها جلوتر هستند و خود کودکان و اعضای کانون جشنواره های رضوی را تا جایی پیش برده اند که هم اکنون شاهد شکوفایی آن در مراکز هستیم.
مدیر آفرینش های هنری فعالیت نمایشنامه خوانی را یک فعالیت نوپا در کانون و سطح کشور دانست که با فقر منبع روبروست و تنها عده معدودی در این زمینه تخصص دارند.
وی عنوان کرد: این فعالیت به فعالیت نمایشنامه خوانی رادیویی پهلو می زند که باید توجه داشته باشیم استقلال خود را حفظ کند و معیارهای خاص کانون را نیز در خود جای داده و از مسیر کانونی منحرف نشود.
دبیر جشنواره های رضوی کانون پرورش فکری فعالیت نمایشنامه خوانی را یک فعالیت فرآیند محور دانست و گفت: نباید اخلاق جشنواره های بر فعالیت های کانون حاکم شود و همواره باید تلاش کنیم از زیان های فعالیت های صرف جشنواره ای برنامه های خود را مصون نگه داریم تا به اهداف مد نظر خود که همانا اخلاق و تربیت و آموختن مهارت های زندگی است دست پیدا کنیم.
وی جشنواره ها را نیز داری ارزش های غنی یک اردو و یا یک مسافرت توصیف و اظهار امیدواری کرد: اعضای راه یافته به مرجله نهایی سومین جشنواره نمایشنامه خوانی بتوانند از این فرصت بهره ببرند.
گفتنی است: سومین جشنواره نمایشنامه خوانی رضوی با حضور 8 گروه از استان های یزد (دست مهربان)، کردستان (چه کسی به فکر آهوان بود)، همدان (دختران چهل قفل)، بوشهر (اذان را امشب من می گویم)، خراسان رضوی (نذر)، همدان (خداداد)، اردبیل (نقش ها تو را می بافند) و تهران (کفتران کوچه کاج) صبح و بعد از ظهر امروز 17 شهریور اجرای برنامه خواهند داشت.
جشنواره فردا با معرفی برگزیدگان در بخش های مختلف به کار خود پایان می دهد.
نظر شما