۱۸ شهریور ۱۳۹۲، ۱۲:۰۹

غفاری زاده:

میزان اعتبارات حوزه آسیب های بهزیستی در مقايسه با جمعيت خراسان رضوي محدود است

میزان اعتبارات حوزه آسیب های بهزیستی در مقايسه با جمعيت خراسان رضوي محدود است

مشهد - خبرگزاری مهر: كارشناس آسيب‌هاي اجتماعي بهزيستي خراسان رضوی گفت: تعداد كارشناسان و اعتبارات در مقايسه با جمعيت و ميزان آسيب‌هاي استان خراسان رضوي محدود است و از جمله موانع خدمت‌رساني مطلوب به شهروندان محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد غفاري‌زاده صبح دوشنبه در كارگاه آموزشي كارشناسان اورژانس اجتماعي در مشهد اظهار کرد: در اين كارگاه 50 نفر از كارشناسان شاغل در خط تلفن 123 و خدمات سيار اورژانس اجتماعي در نقاط مختلف استان شرکت دارند.

محمد غفاری زاده با اشاره به اینکه این کارشناسان يك دوره‌ كوتاه مدت بازآموزي در چهار حوزه همسرآزاري، كودك‌آزاري، خودكشي و خشونت خانگي را مي‌گذراننداظهارکرد: مدرسين كارگاه، كارشناساني هستند كه پيش از اين در دوره‌هاي آموزشي كوتاه مدت و فشرده‌ي سازمان بهزيستي در استان‌هاي گيلان و خراسان شمالي شركت كرده‌اند.

وی افزود: در حال حاضر 192 كارشناس در رشته‌هاي روان‌شناسي و مددكاري در قالب 13 تيم خودرويي سيار، 10 مركز مداخله در بحران و 7 پايگاه خدمات اوژانس اجتماعي فعاليت مي‌كنند.

غفاری زاده با اشاره به فعالیت  10 مركز مداخله در بحران اظهارکرد:  سه واحد از این مراکز در مشهد و بقيه در شهرستان‌هاي استان مستقر هستند.

وي با اشاره به استفرار پايگاه‌هاي خدمات اجتماعي در اطراف حرم مطهر، پايانه‌ مسافربري و زندان مشهد اظهارکرد:  پايگاه‌هاي خدمات اجتماعي در شهرستان‌هاي خواف، رشتخوار،شهر جنگل و سبزوار واقع شده‌اند.

غفاری زاده  با بيان اينكه تمام شهرستان‌هاي استان داراي خط تلفن 123 هستند گفت: شهروندان مي‌توانند علاوه بر مراجعه‌ مستقيم به واحدهاي ثابت و سيار اورژانس اجتماعي، موارد مشكوك به آسيب و فوريت اجتماعي را از طريق تلفن به مراكز اورژانس اجتماعي اطلاع دهند.

وي با اشاره به فعالیت های  خدمات اورژانس اجتماعي گفت: اين مركز فوريت اجتماعي در زمينه‌هاي همسرآزاري، كودك‌‌آزاري، اقدام به خودكشي، كودكان خياباني، متقاضيان طلاق، اختلال هويت جنسي، دختران فراري و زنان آسيب‌ديده‌ اجتماعي، به شهروندان ارائه‌ خدمت مي‌كند.

كارشناس آسيب‌هاي اجتماعي بهزيستي خراسان رضوي با تاکید بر اینکه بايد توجه داشت كه اورژانس اجتماعي، يك تشكيلات نوپا و جديد است و امكانات محدودي دارد اظهار داشت: با توجه به اينكه طبق قانون تمام گزارش‌هاي ارائه شده به اورژانس اجتماعي، محرمانه است و كسي حق افشاي آنها را ندارد، شهروندان مي‌توانند از امنيت اطلاعات و شخص ارائه كننده‌ اطلاعات به كارشناسان اورژانس اجتماعي، اطمينان كامل داشته باشند.

 

کد خبر 2131932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha