به گزارش خبرگزاری مهر، هیئت بازرسی اداره کل بازرسی استان از 16 شهریورماه تا 11 مهرماه سال جاری در اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان قزوین مستقر است.
همچنین هیئت بازرسی اداره کل بازرسی استان قزوین از 16 شهریورماه تا 18 مهرماه در فرمانداری های این استان مستقر است.
چنانچه کارکنان و شهروندان در خصوص عملکرد و اقدامات این دستگاه اجرایی شکایت یا اعلاماتی دارند میتوانند به هیئت بازرسی مستقر مراجعه کرده و یا با شماره تلفن گویای 136 تماس بگیرند.
ضمناً سامانه رسیدگی به شکایات سازمان بازرسی کل کشور به نشانی اینترنتی http:\shekayat.bazrasi.ir آماده دریافت شکایات و اعلامات شهروندان در این زمینه است.
آغاز کشت کلزا در قزوین
مدير زراعت سازمان جهاد کشاورزي استان گفت: کشت کلزا در پنج هزار هکتار از اراضي کشاورزي استان آغاز شده است.
حسن جلیلوند در این باره اظهارداشت: از اين ميزان سطح زير کشت، 12 هزار و 500 تن محصول کلزا برداشت شود.
وی افزود: اين محصول در بين دانه هاي روغني از درصد روغن بالايي حدود 40 الي 45 درصد برخوردار است و موجب تناوب کشت محصول کلزا با غلات پاييزه موجب افزايش حاصلخيزي خاک و افزايش راندمان توليد محصول گندم و جو و پايداري توليد در سال هاي آتي مي شود.
مدير زراعت سازمان جهاد کشاورزي استان بیان کرد: بهترين زمان کشت کلزا 15 شهريور تا10 مهر ماه است.
جليلوند تصریح کرد: کشت به موقع اين محصول باعث ايجاد سطح سبز مطلوب و همچنين مقاومت گياه در برابر تنش هاي محيطي از جمله تنش سرما و در نهايت افزايش عملکرد در واحد سطح خواهد شد.
وی یادآورشد: بذر کلزا در استان در حال توزيع است و کشاورزان کلزا کار مي توانند با مراجعه به مراکز خدمات جهاد کشاورزي نسبت به تهيه بذر به ازاء هر کيلو 53هزار ريال اقدام کنند.
شناسایی و ثبت شش غار در قزوین
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین گفت: تاکنون شش غار در استان شناسایی و ثبت شده است.
علیآقا فرهادی در نخستین نشست کارگروه غارشناسی استان که با حضور دستگاههای عضو در محل سالن جلسات دفتر معاونت عمرانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهارداشت: تاکنون شش غار به نامهای ولی گشنهرود، یله گنبد، سفید آب، قلعه کرد آوج، عباسآباد و یخی انگول در استان شناسایی شده و دارای شناسنامه است.
وی با اشاره به لزوم تأمین اعتبار برای شناسایی و انجام مطالعات در زمینه غارها تأکید کرد: فراخوان اعلام غارهای موجود در استان برای شناسایی از طریق فرمانداران، بخشداران و دهیاران اعلام شده است و امور مربوط به ثبت غارها از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان انجام میگیرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین تصریح کرد: همچنین برای امدادرسانی در مواقع بروز حادثه، اطلاعات مربوط به مختصات و راه دسترسی غارها از سوی محیط زیست و میراث فرهنگی در اختیار جمعیت هلال احمر استان قرار میگیرد.
فرهادی با اشاره به هفتم مهرماه روز پاکسازی غارها تصریح کرد: همه ساله در این روز پاکسازی غارهای استان با همکاری فرمانداران، بخشداران و تشکلهای مرتبط و علاقمند انجام میشود.
معاون امور عمرانی استاندار قزوین و رئیس کارگروه غارشناسی استان قزوین نیز در این نشست اظهار کرد: غارها سرمایههای طبیعی و تاریخی هستند که اتفاقات گذشته را به ما نشان میدهند.
منوچهر حبیبی افزود: غارها ظرفیتهای گردشگری و کارآفرینی استان هستند بنابراین به حفاظت و توجه در زمینه جذب سرمایهگذار نیاز دارند و معرفی کردن آنها برای جلب همکاری مردم باید در اولویت باشد.
تجليل از دست اندرکاران برنامه هاي قرآني صدا وسيما
از قاريان و دست اندرکاران برنامهاي قرآني صدا و سيما در ماه مبارک رمضان تجليل شد.
در اين مراسم از 12 قاري برجسته و مديران ادارات کل صداو سيما ، تبليغات اسلامي و اوقاف و امور خيريه تجليل شد.
نظر شما