به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر پنجشنبه در دیدار سرپرست وزارت آموزش و پرورش که در کمیته ستاد همکاری های حوزه های علمیه برگزار شد ضمن تبریک مناسبت های دهه کرامت و میلاد کریمه اهل بیت (س) و میلاد ثامن الحجج (ع) عنوان کرد: اعتقاد ما بر اینست که حوزه علمیه و آموزش و پرورش قرابت نزدیکی باهم دارند و اگر با تلاش مجدانه ادامه پیدا کند تحولات بنیادی در عرصه کشوری رخ می دهد چرا که پایگاه و جایگاه تمام پیشرفت های علمی و دینی کشور در آموزش و پرورش و مدارس گذاشته می شود.
وی افزود: عزم دکتر فانی سرپرست وزارتخانه آموزش و پرورش در ایجاد تعامل حوزه های علمیه و آموزش و پرورش تحسین برانگیز است و تشکیل این جلسه مشترک میان این 2 حوزه علمی نشان دهنده افق روشن برای همکاری های گسترده در آینده است.
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور تصریح کرد: آموزش و پرورش پایگاه و جایگاه ورود نخبگان به جامعه است و در سرنوشت جامعه بسیار موثر است و دغدغه های حاکم بر جامعه را پاسخگویی می کند.
آیت الله حسینی بوشهری اظهار داشت: اگر پایگاه های نظام آموزشی محکم شود و توان نیروی انسانی و قدرت برنامه ریزی اش را با حوزه های علمیه هم افق کند، بسیار موفق خواهد بود.
وی تاکید کرد: با توجه به حضور روحانیون در مراتب علمی دانشگاه فرهنگیان، باید مسئولان وزارت آموزش و پرورش سازکارهای مناسب را مطرح کرد تا اين دانشگاه به عنوان یک پایگاه دینی اسلامی دیده شود و همکاری حوزه تا حد نیاز تامین شود.
استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: مسئولان این وزارتخانه باید زمینه های حضور طلاب در دانشگاه ها جهت تدریس و فعالیت های فرهنگی دانشگاه ها فراهم کنند که با دبیران و آموزگاران در دوره های ضمن خدمت همکاری لازم را داشته باشند و در میان مباحث علمی فرصتی برای تنفس معلمان ایجاد شود که این فرصت را حوزه ها و مبلغان دینی ایجاد می کنند.
آیت الله حسینی بوشهری اظهار داشت: بهتر جهت همکاری های بیشتر میان حوزه و وزارت آموزش و پرورش مصوبه ای تصویب شود و با طرح بودجه این برنامه که در دست پیگیری است به تصویب و تایید قانون گذاران کشور برسد.
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور ادامه داد: ايجاد کمیته مشترک پیشنهاد مناسبی است ولی بهتر آنست که از فرصت ایجاد شده با همکاری معاونین آموزش و پرورش ظرفیت ها را شناسایی و آنها را فعال کنند.
آیت الله حسینی بوشهری خاطرنشان کرد: گاهی احساس نگرانی هایی در جامعه در خصوص دانش آموزان دبیرستانی و تعارضات آنها با والدین و یا بی توجهی به فرایض دینی می شود که علت را باید ریشه یابی کرد و شاید بتوان علت این معضل را چتر حمایتی ایجاد شده برای فرزندان در دوران دبستان و راهنمایی دانست که در مقطع دبیرستان کمرنگ می شود و باید به این مسئله توجه داشت.
در ادامه اين ديدارسرپرست وزارت آموزش و پرورش ضمن تاکید بر تعامل مشترک حوزه های علمیه و آموزش و پرورش سراسر کشور گفت: آنچه مهم است طرح شعارهایی است که ما را به هدف خود برساند و قابلیت اثربخشی داشته باشد.
وی ادامه داد: کمیته مشترکی که میان حوزه و آموزش پرورش شکل گرفته باید با فعالیت و حمایت مسئولان تقویت شود و بحث ها کارشناسانه پیگیری شود.
علي اصغر فاني اظهار داشت: همکاری میان حوزه های علمیه و آموزش و پرورش در سراسر کشور نه تنها یک همکاری بلکه واجبی شرعی است که باید پیگیری شود.
فانی اضافه کرد: با یک زمان بندی و برنامه ریزی مناسب می توان در پیشبرد اهداف و دستیابی به هدف تلاش کرد و در چشم انداز فعالیت های مطرح شده همکاری های مشترک در الویت قرار گیرد.
وی با اشاره به سند ملی آموزش و پرورش گفت: نظام آموزشی جدید با توجه به سند ملی و در راس قرار دادن این مهم، ذیل اهداف سند گام برمیدارد تا دیگر فعالیت های مرتبط را عملیاتی کند و به دستورالعمل تبدیل شود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: دوره های آموزشی لازم و جدیدی جهت تربیت دانشجویان داشنگاه فرهنگیان اتخاذ شده که در آینده به عنوان معلمان توانمند در جامعه حاضر شوند و این رسالت خطیر زا به نحو مطلوب ایفا کنند که با تغییر سرپرست این دانشگاه برنامه های آموزشی تربیتی جدید نیز ارائه شده است.
قم - خبرگزاري مهر: مدير حوزه هاي علميه سراسر كشور آموزش و پرورش را پایگاه و جایگاه ورود نخبگان به جامعه دانست.
کد خبر 2138905
نظر شما