به گزارش خبرگزاری مهر، استاندار خراسان رضوی خواستار توزیع هدفمند تسهیلات توسعه بخش کشاورزی در این استان شد.
محمدحسین فروزان مهر در جلسه گروه کاری طرح توسعه ی بخش کشاورزی استان با بیان این مطلب که خراسان رضوی درخصوص اخذ مسدودی تسهیلات در مقایسه با سایر استان های کشور رتبه چهارم را به خود اختصاص داده، اظهار کرد: به لحاظ نسبت تسهیلاتی اخذ مسدودی شده به کل تسهیلات ابلاغی نیز رتبه ی چهاردهم کشور را دارا است.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر توزیع هدفمند تسهیلات توسعه بخش کشاورزی افزود: با همکاری و تعامل بانک های عامل در استان، بررسی طرح ها به صورت کارشناسی و در سریع ترین زمان ممکن صورت گرفته که باید جهت تصویب و پرداخت به موقع تسهیلات از سوی مرکز نیز برنامه ریزی و تلاش مضاعفی صورت پذیرد.
فروزان مهر بیان کرد: تاکنون بانک سپه استان، 43 طرح به مرکز و 39 طرح به صندوق توسعه ملی معرفی نموده که برای 15 طرح آن اخذ مسدودی شده و پنج طرح نیز عقد قرار داد شده است.
وی افزود: بانک کشاورزی و صادرات به ترتیب 210 و 30 طرح به مرکز و نیز 201 و 11طرح به صندوق توسعه ملی ارایه کرده که از این تعداد 186 و 9 طرح اخذ مسدودی شده و 93 طرح در بانک کشاورزی منجر به عقد قرار شد.
تدوین طرح توجیهی و اقتصادی در اجرای تمام پروژه های عمرانی ضروری است
استاندار خراسان رضوی بر لزوم طرح توجیهی، فنی و اقتصادی در اجرای تمام پروژه های عمرانی تاکید کرد.
محمدحسین فروزان مهر در جلسه شورای فنی استان که با حضور مدیران کل بازرسی و دیوان محاسبات برگزار شد، با اشاره به تکالیف ماده 34 و 35 قانون برنامه و بودجه اظهار کرد: بر اساس این مواد قانونی استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان بر فعالیت های عمرانی وهزینه ای دستگاه ها نظارت فنی و برنامه ای دارد و نظارت پس از خرج و همچنین نظارت عالیه بر عملکرد دستگاه ها به ترتیب بر عهده دیوان محاسبات و سازمان بازرسی است.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر نقش و اهمیت نظارت در اجرا و توسعه بیش از پیش کشور گفت: در سایه همدلی، همکاری و هم افزایی دستگاه های اجرایی و شورای دستگاه های نظارتی استان، شاهد رشد قابل توجه پروژه های عمرانی و پیشرفت فیزیکی آن ها علی رغم محدودیت ها و تنگناهای اعتباری هستیم.
فروزان مهر با اشاره به جایگاه دوم شورای فنی استان دربرگزاری جلسات و اجرایی نمودن مصوبات در بین استان های کشور افزود: نظارت عالیه بر پروژه های عمرانی بویژه در مسکن مهر باعث شده تنها سه درصد از کیفیت پروژه ها در حد ضعیف بوده و باقی از وضعیت کیفی مطلوبی برخوردار باشد.
وی نقص در ساختارها و عدم شفافیت قوانین را از جمله چالش های فراروی شورای فنی در اجرای فعالیت های عمرانی دانست و تصریح کرد: با توجه به نیروهای توانمند و متخصص خراسان رضوی، انتظار می رود شورای فنی خراسان رضوی در ارایه پیشنهادات اصلاحی و همچنین اصلاح بخشنامه ها در مقایسه با سایر استان های کشور پیشرو عمل کند.
نظر شما