۳۰ شهریور ۱۳۹۲، ۹:۱۹

برگزاري 1200 برنامه در هفته دفاع مقدس/ رشادت هاي رزمندگان در کردستان به نسل جوان منتقل مي شود

برگزاري 1200 برنامه در هفته دفاع مقدس/ رشادت هاي رزمندگان در کردستان به نسل جوان منتقل مي شود

سنندج - خبرگزاري مهر: همزمان با فرارسيدن ايام هفته دفاع مقدس و با همكاري مديران ادارات و سازمان هاي دولتي در كنار نهادهاي نظامي بالغ بر هزار و 200 ويژه برنامه در استان كردستان برگزار مي شود كه بر اساس اعلام مدير بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس اساس برنامه هاي امسال هفته دفاع مقدس بر روي موضوع اهميت مشاركت و همراهي مردم در ايام جنگ تحميلي قرار داده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، هر ساله و به مناسبت آغاز هشت سال جنگ تحميلي برنامه هاي در قالب ايام هفته دفاع مقدس در سراسر كشور برگزار مي شود و معمولا سازمان ها و نهادهاي مسئول تلاش مي كنند تا از اين فرصت در راستاي انتقال ارزشهاي دفاع مقدس به نسل جوان استفاده كرده و با مشاركت خود مردم بخشي از رشادت هاي رزمندگان اسلام را بازگو كنند.

در استان كرستان نيز همزمان و همراه با ساير نقاط كشور برنامه هاي متعددي براي اين ايام تدارك ديده شده است و هر سازمان و نهاد مسئولي سعي كرده است كه در حوزه مرتبط با كار و فعاليت خود برنامه هاي را براي ايام هفته دفاع مقدس تدارك ديده و برگزار كند.

استان كردستان در طول ايام هشت سال دفاع مقدس جزو مناطق عملياتي كشور بوده و به همين دليل تدارك براي برگزاري برنامه هاي ويژه در ايام هفته دفاع مقدس در اين استانه از اهميت ويژه اي برخوردار است و بر همين اساس همواره تلاش مي شود كه برنامه هاي متناسب با اهميت حضور مردم اين استان و ساير نقاط كشور در جبهه هاي حق عليه باطل فراهم شود.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان در نشست خبري اعلام برنامه هاي اجرایی در گرامیداشت سی و سومین سالگرد دفاع مقدس اظهار داشت: با همكاري كليه دستگاه هاي دولتي و حتي جلب مشاركت و همراهي اقشار مختلف مردم در این هفته بنا بر برنامه ریزی های به عمل آمده هزار و 200 برنامه در سطح استان کردستان اجرا می شود.

محمد رضا شرفبیانی با اشاره به برنامه های شاخص هفته دفاع مقدس در استان كردستان یادآور شد: رژه نیروهای مسلح، طنین زنگ مقاومت و ایثار همرمان با بازگشایی مدارس، عطر افشانی و غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده های معزز شهدا و برگزاری یادواره های شهدا از مهمترین این برنامه ها است.

وی بیان کرد: تجلیل از فرماندهان جنگ دوران هشت سال دفاع مقدس، برگزاری نشست های علمی، برگزاری محافل شب شعر و خاطره، مسابقات ورزشی، اکران فیلم با موضوع دفاع مقدس در سینماها، برگزاری مسابقات قصه گویی کودک و نوجوان و فضاسازی تبلیغی سطح شهرها، بخشها و روستاها از دیگر برنامه های تدوین شده برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس است.

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کردستان به عناوین روزهای هفته دفاع مقدس نیز اشاه کرد و گفت: روز اول با عنوان اقتدار و صلابت، روز دوم به عنوان روز دانش، پژوهش و دفاع ملی، روز سوم با عنوان سربازی و پایمردی و روز چهارم با عنوان روز عفاف و پایمردی نامگذاری شده است.

شرفبیانی افزود: همچنین روز پنجم از هفته دفاع مقدس با عنوان روز ایثارگران و شهیدان، روز شش با عنوان روز رزمندگان و ولایتمداری و روز هفتم با عنوان روز درس ها و عبرت ها از وقایع جنگ نامگذاری شده است.

وی به یادمان شهدای دفاع مقدس نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در بحث یادمان شهدا متاسفانه طی چند سال گذشته اقدامات خوبی انجام نشده است، اما با توجه به اهمیت موضوع در سال 91 و 92 چند یادمان در سطح استان ساماندهی شد و امیدواریم تا پایان سال جاری نیز چند یادمان دیگر شهدا در کردستان ساماندهی شود.

در كنار اقدامات صورت گرفته از سوي بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس، سپاه بيت المقدس كردستان نيز برنامه هاي ويژه اي را براي ايام هفته دفاع مقدس تدارك ديده است كه قرار است برنامه ها از سوي رده هاي مختلف مقاومت در مناطق شهري و روستايي استان كردستان برگزار شود.

فرمانده سپاه بیت المقدس استان کردستان از برگزاري بيش از 570 برنامه متنوع از سوي سپاه استان در ايام هفته دفاع مقدس در مناطق شهري و روستايي خبر داد و اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامی و با به خطر افتادن منافع دشمنان و کوتاه شدن دست دشمنان از اموال و منابع نفتی ایران سلطه گران نقشه تجاوز به میهن اسلامی را با سرکردگی صدام معدوم کشیدند.

سردار محمد حسن رجبي با اشاره به اینکه در آن دوران ایران هیچگونه توان نظامی و مهمات و آمادگی لازم را برای جنگ با استعمارگران و دشمنان نداشت، افزود: به یاری خداوند، رهبری امام فرزانه، از خود گذشتگی ملت ایران و دلاور مردی های رزمندگان انقلاب در برابر آن همه تسهیلات و حمایت های مالی دشمنان پیروز شدیم.

وي با اشاره به رشادت هاي اقشار مختلف مردم استان كرستان در راستاي مقابله با دشمن بیان کرد: استان های مرزی در این تجاوز بیشتر از دیگر استان های کشور صدمه و جسارت جانی و مالی دیدند و کردستان نیز یکی از این استان های بود که مورد حمله همه جانبه رزیم بعث و متحدانش قرار گرفت.

سردار رجبي با بيان اينكه زنده نگه داشتن رشادت ها و از خودگذشتگی ها کمترین جبران زحمات شهیدان، جانبازان و آزادگان میهن است، عنوان كرد: باید با تمام توان یاد رزمندگان را زنده نگه داشت و آرمان های آنها را به  نسل های دیگر نیز  منتقل کرد تا فرهنگ شهادت همچنان در خون و جان ملت ایران اسلامی زنده نگه داشته شود.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان به برنامه ريزي هاي صورت گرفته از سوي سپاه استان در ايام هفته دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: در هفته دفاع مقدس 570 برنامه مناسبتی در راستای آشنایی نسل جوان با آرمان های رزمندگان و زنده نگه داشتن خاطرات جبهه و جنگ در سطح استان اجرا می شود.

سردار رجبی اظهار داشت: تجدید میثاق با آرمان های انقلاب، دیدار با نماینده ولی فقیه، رژه نیروهای مسلح در شهرهای استان، افتتاح نمایشگاه 45 غرفه ای در ورزشگاه 22 گلان، بصیرت افزایی و پیاده رویی 10 هزار نفری بسيجيان در سطح استان از جمله برنامه های هفته دفاع مقدس است.

وی با اشاره به افتتاح 79 پروژه محرومیت زدایی در سطح استان افزود: 25 زمین ورزشی در روستاها، 26 دهیاری، تعدادی پل، خانه عالم، مرمت مزار شهدا، لایه روبی قنات، بازسازی خانه محرومین و احداث استخر در روستا از دیگر برنامه های این هفته است.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان بیان کرد: دیدار با خانواده شهدا، اعزام گروهان پیشمرگه مسلمان به رژه تهران، برنامه بصیرت افزایی بازگشایی مدارس و دانشگاه ها، حضور سازمان یافته بسیجیان و نیروهای مسلح در نماز جمعه، عطر افشانی مزار شهدا، برگزاری یادواره شهدا و برگزاری شب شعر و جنگ شادی در ورزشگاه 22 گلان از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس است.

سردار رجبی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: متاسفانه در حال حاضر استان کردستان به لحاظ توسعه در جایگاه مناسبی نیست و نیازمند توسعه متوازن در تمامی بخش های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، شهری و روستایی است.

وی ادامه داد: کردستان در زمان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس دلیرانه از خاک میهن دفاع کرد و با توجه به نابسامانی اوضاع از توسعه یافتگی عقب ماند.

مدير كل تبليغات اسلامي استان كردستان نيز در گفتگو با خبرنگار مهر بیان اینکه می توان از طریق سرمایه گذاری بهتر اصل دفاع مقدس را به نسل هاي جديد در كشور منتقل کرد، يادآور شد: نگاه عمده ای به شهدای بومی برای انتقال شاخص معنوی جنگ باید شکل بگیرد تا بتوان نتیجه اي مناسب را از آن به دست  آورد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نقش رسانه های گروهی در تبیین حماسه های دوران هشت سال دفاع مقدس را موثر دانست و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این راستا کتاب کربلای جبهه ها را در دست چاپ دارد.

معاون برنامه ریزی صدا و سیماي مركز كردستان نیزبا اشاره به برنامه هاي شيكه استاني مركز كردستان در راستاي انعكاس رشادت هاي رزمندگان اسلام به نشل جوان گفت: هنر زیباترین مقوله برای نمایش ایثارگری شهدا است و روتین برنامه های شبکه استانی با محوریت حضور مردم در دفاع مقدس و ایثارگری و مقاومت شهدا است.

سید صداقت موسوی اظهار داشت: شبکه استانی هشت ویژه برنامه جدید، معرفی حماسه نگاران، صدای ماندگار فرماندهان جنگ، موسیقی، ادبیات، تصاویر و شعر دفاع مقدس را برای معرفی ارزش ها در حوزه معنویت جبهه تدارك ديده است و اين برنامه ها در ايام هفته دفاع برگزار مي شود.

وی ادامه داد: در حوزه تولیدات و مستندات نیز فیلمي با محوریت پیشمرگان کرد و متاثر از فضای هفته دفاع مقدس تهيه شده و قرار است كه در اين ايام پخش شود.

کد خبر 2139247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha