۳۰ شهریور ۱۳۹۲، ۹:۴۶

حجت الاسلام دیلم:

راه اندازی پژوهشکده معارف اسلامی ضروری است

راه اندازی پژوهشکده معارف اسلامی ضروری است

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور تصریح کرد: در کنار توسعه مدارس علوم دینی، تأسیس و راه‌اندازی پژوهشکده معارف اسلامی با هدف تقویت اشتراکات شیعه و سنی یک ضرورت است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام نورعلی دیلم صبح شنبه در جمع مدیران مدارس علوم دینی اهل سنت استان گلستان گفت: مدیران مدارس علوم دینی اهل سنت با هدف انعکاس فعالیت ها و برنامه های مدارس نسبت به معرفی یک رابط فرهنگی و خبری اقدام کنند.
 
وی با اشاره به اهمیت  به روز رسانی مدارس علوم دینی با پیشرفت ها و تکنولوژی روز دنیا اظهار داشت: به زودی کارگاه های آموزشی تخصصی برای ارتقای سطح کمی و کیفی مدارس برگزار خواهد شد.
 
دیلم افزود: امروزه حوزه‌ها و مدارس دینی باید بیشتر از گذشته در زمینه مسائل اجتماعی و اخلاقی موردنیاز مردم پاسخگو باشند.
 
رئیس اداره فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور بر حفظ حلقه‌های ارتباطی مدارس علوم دینی با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی تاکید کرد.
 
وحدت اقوام گلستان بی نظیر است
 
وی وحدت بین شیعه و اهل سنت در استان گلستان را یک نمونه بی نظیر در سطح کشور و منطقه برشمرد و گفت: این وحدت از تفکر بنیانگذار جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری نشات گرفته است و نماینده معظم له در این استان به عنوان بزرگ منادی وحدت در منطقه شناخته شده است.
 
رئیس اداره فرهنگی و امور روحانیون مرکز بزرگ اسلامی شمال کشوربا انتقاد ار افرادی که وحدت بین مسلمین را فقط در شعار می خواهند، گفت: وحدت شیعه و سنی در مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور یک باور عینی است.
 
وی با اشاره به بخشی از وظایف مدیران مدارس علوم دینی افزود: مدیران باید با حضور در مساجد منطقه خود، نشست های ماهانه با هیات امنا و ائمه جماعات این مساجد برگزار کنند.
 
دیلم همچنین خواستار فعال تر شدن کمیته های 22 گانه اهل سنت استان گلستان شد و اظهار داشت: دعوت و بهره گیری از علما و  روحانیون برجسته باید در دستور کار مدارس قرار گیرد.
 
نورعلی دیلم با تاکید بر نقش انقلاب اسلامی در راستای رشد و ترقی جایگاه مدارس علوم دینی گفت: پاسداری از انقلاب و دستاوردهای آن برهمگان واجب است.
   
رئیس اداره آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور نیز گفت:معافیت تحصیلی طلاب از طریق دفاتر پلیس+10 انجام می شود.
 
سیدقربان حسینی گفت: همایش تابستانه مدیران و ناظران مدارس علوم دینی اهل سنت با هدف قدردانی از زحمات یکساله مدارس و تبیین بایسته های مربوط به سال تحصیلی جدید برگزار شد.
 
وی افزود: شروع فرایند پذیرش طلاب جدید اعم از رعایت شرایط جذب، برگزاری آزمون های ورودی، انجام ارزشیابی ورودی، از جمله اهداف همایش مذکور بود.
 
رئیس اداره آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، به مشکلات کتب و برنامه های درسی مدارس، اشاره کرد و گفت: محدود بودن کتب و دروس از جمله این مشکلات است که مدارس باید براساس نیاز دروس جدید را به دروس موجود اضافه یا جایگزین نمایند.
 
حسینی، ادامه داد: جایگزین کردن کتب راه حل رفع مشکل نیست و بهتر است، اساتید و صاحب نظران حوزه های علمیه راه های ارتقاء برنامه درسی جاری را بررسی نموده و دروس و برنامه های جدیدی را پیشنهاد کنند.
کد خبر 2139348

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha