به گزارش خبرنگار مهر، سید مجید موسوی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه برنامه ریزی برای توسعه شرکت کشت و صنعت شهمیرزاد با حضور مسئولان سازمان جهاد کشاورزی، مدیر شعب بانک کشاورزی، اعضاء هیئت مدیر شرکت و نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان مهدیشهر، در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، داشتن برنامه با زمانبندی منظم و اولویت بندی شده، ثبات سیستمی و مدیریتی، پیگیری طرح ها و برنامه ها تا حصول نتیجه را از ضروریات تحقق توسعه شرکت کشت و صنعت عنوان کرد.
وی اظهار داشت: می بایست بسترهای لازم را جهت رونق سرمایه گذاری کشت و صنعت فراهم نمائیم تا روز به روز شاهد توسعه آن باشیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برداشت گردو در شرکت کشت و صنعت شهمیرزاد خواستار بالابردن کیفیت گردو توسط دست اندرکاران شرکت کشت و صنعت شد .
موسوی با اشاره به سهامدار بودن ۴۱ هزار نفر در این شرکت کشت درخت گردو را عامل وحدت و انسجام بیشتر مردم این منطقه برشمرد و افزود: درخت گردو باعث افزایش همدلی، صمیمیت و صفای مردم شده و این مایه افتخار است .
وی اضافه کرد: در سطح استان و کشور تعاونی های زیادی در حال فعالیت هستند اما این تعاونی در این منطقه باکشت و پرورش گردو توانسته محصولات تولیدی ارزشمندی به جامعه ارائه دهد و می تواند به عنوان یک الگو به دیگر نقاط معرفی شود .
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان کشت و صنعت شهمیرزاد را یک بخش تولیدی مهم برای استان و سازمان ذکر کرد و افزود: چنین طرح هایی در قالب یک تشکل منسجم مورد حمایت سازمان بوده و خواهد بود.
موسوی یادآوری کرد: با استفاده از کارشناسان و صاحب نظران خبره به ویژه متخصصان داخل استان می توان در اقتصادی کردن شرکت، افزایش تولید و کیفی کردن آن و ایجاد فرصت های شغلی جدید موفق بود.
در این جلسه از سوی مدیر عامل و دیگر اعضاء هئیت مدیره شرکت کشت و صنعت شهمیرزاد برنامه ها و رویکرد جدید شرکت برای توسعه توسعه باغ، تعریف ظرفیت های جدید، توسعه فن آوری، مدیریت منابع آب و سیستم آبیاری، توسعه آبزی پروری، ترویج پرورش گل محمدی، تشکیل کمیته های تخصصی و تحول اساسی در بخش صنایع جانبی، آب و خاک، گردشگری و توسعه فعالیت در زمینه دام و طیور مطرح شد.
افزایش ظرفیت تولید نهال گردوی پیوندی با توجه به صرفه اقتصادی بالای آن، ادامه روند کیفی کردن فرآیند شناسایی ژنوتیپ های برتر گردو، یکنواخت سازی ارقام با استفاده از پیوند سرشاخه کاری، میان کاری ردیف های با ارقام جدید، توسعه پرورش گل محمدی و مساعدت سازمان برای تامین یارانه نهال گل محمدی برای توسعه تا سطح 100 هکتار، توسعه روش های مبارزه غیر شیمیایی و تولید محصول سالم، حمایت از توسعه فعالیت ها به ویژه دامپروری در شرکت با دیدن زنجیره کامل تولید، توسعه فعالیت های زنبور داری، توسعه آبزی پروری در استخر های مدیریت شده، توسعه صنایع فرآوری و عدم خام فروشی محصول، ایجاد کمیته فنی و تخصصی دائمی در کنار اعضای هیئت مدیره، اصلاح سیستم آبیاری باغ ها و ... از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.
نظر شما