به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مسعود عالی دوشنبه شب در همایش فرهنگیان بسیجی شهرستانهای بیرجند، سربیشه، خوسف و درمیان با تبریک هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بیان کرد: همیشه جنگ حق و باطل با شکل های مختلف وجود دارد و امروزه به شکل تهاجم فرهنگی دیده میشود.
وی با اشاره به روایاتی در خصوص دوران قبل از ظهور امام زمان(ع) افزود: در دوران قبل از ظهور مردم دچار سرگردانی میشوند و بسیاری از گروهها به جزء انسانهای با اخلاص کسی در دین خود باقی نمیماند.
حجتالاسلام عالی با اشاره به حقیقت شیطان یادآور شد: ابلیس با تمام نیرو و ترفندهای خود در آخر الزمان برای لغزش مومنان استفاده میکند و محور نبرد دستگاه ابلیس با مومنان زیبا جلوه دادن ضد ارزشها است.
مدیر مرکز جامعه علوم اسلامی قم بابیان این حقیقت که دجال الزاما یک موجود زنده نیست؛ بیان کرد: بلکه آن یک جریان فرهنگی است که ریشه و ارزشهای معنوی مومنان را مورد هدف قرار میدهد.
وی از نگاه مرحوم شهید صدر دجال آخرالزمان را دارای پنچ نشانه دانست و عنوان کرد: دجال یک چشم، موجودی ظاهری با علامت یک چشم نیست؛ بلکه فرهنگ مادی و دنیوی که توسط یهودیها رواج پیدا میکند و به علت نگاه دنیابین این جریان فرهنگی تعبیر به یک چشم میشود.
عالی ادامه داد: شدیدترین دشمن ائمه در طول تاریخ یهودیها هستند که امروز در قالب فرقه نژادپرست صهیونیسم در آمدند و با ابزار هنر ضد ارزشها را زیبا جلوه و ترویج می دهند.
وی از نشان دیگر دجال مصرف غذای انبوه به هزینه سنگین تعبیر کرد و افزود: امروزه یهود با سرمایه گذاری هنگفت و صرف هزینه های سنگین در ساخت فیلمها برای ترویج اهداف پوچ استفاده می کند.
حجتالاسلام عالی با اشاره به استفاده از کلمه بزرگ برای دجال بیان کرد: منظور از بزرگی، فتنه دجال است که شرق و غرب دنیا را فرا می گیرد و مهمترین ظلم شرک است که در تمام ابعاد زندگی انسان نمود پیدا می کند.
وی آخرین علامت را اومانیسم دانست و بیان کرد: در فرهنگ دجال فریاد خدایی سر می دهند و در تمام عرصه های زندگی باید و نبایدها توسط انسان تعیین میشود.
هدف غرب فرو پاشی خانواده هاست
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه نوک پیکان غرب به سمت فروپاشی خانواده ها است، عنوان کرد: ریختن قبح رابطه محرم و نامحرم برنامه دشمن برای نشانه گرفتن اعتقادات خانواده ها است.
وی با اشاره به اهمیت نقش اولیاء در تربیت فرزندان افزود: والدین در کنار تامین مسایل مادی به تقویت بعد معنوی و اخلاقی فرزندان توجه کنند و بستری برای رشد در مسیر اهداف دینی فراهم کنند.
حجت الاسلام عالی به سه دستور از پیامبر اکرم(ص) برای تربیت فرزند اشاره کرد و عنوان کرد: در ابتدا والدین باید خود عامل به خیر باشند و نصحیت به تنهایی میسر نیست.
وی با اشاره به نکته دیگر تربیت در فضای معنوی گفت: محیطی که فرزندان در آن رشد می کنند باید فضای معنوی و دینداری بر آن حاکم باشد.
مدیر مرکز جامعه علوم اسلامی قم از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان عامل بعدی یاد کرد و افزود: مومنین نسبت به هم خیر خواه باشند و برای امر به معروف و نهی ازمنکر از زبان نرم استفاده کنند و بدانند که تذکر با تحمیل سلیقه متفاوت است.
نظر شما