علی اصیلیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اگزما ممکن است در اثر حساسیت پوست به مواد خارجی مانند صابون، مواد آرایشی، جنس لباس، زیور آلات و حتی مواد شوینده ایجاد شود.
اصیلیان با بیان اینکه اگزما یک بیماری ارثی به شمار می رود ادامه داد: در اغلب موارد افراد مبتلا به اگزما در خود یا خانواده خود سابقه بیماریهای آلرژیك داشتهاند.
وی تغییرات ناگهانی آب و هوا، رطوبت و عوامل روحی و استرس را از دیگر عوامل ابتلا به اگزما دانست و افزود: اگزما معمولا با خشکی، قرمزی، سوزش و خارش پوست همراه است و در موارد نادر ممکن است تاول ها و زخم های پوستی را به همراه داشته باشد.
این متخصص پوست و مو گفت: خاراندن نقاط در گیر اگزما باعث نازک شدن پوست و تشدید بیماری می شود.
اصیلیان با بیان اینکه اگزما می تواند تمام نقاط بدن را مورد حمله قرار دهد افزود: صورت، گردن، ابرو، زانو و آرنج و در مورد کودکان پیشانی، چانه، ساعد و گردن مهم ترین نقاط ابتلا به اگزما به شمار می روند.
وی ابتلا به اگزما را ضعف در سیستم دفاعی بدن دانست و ادامه داد: پرهیز از حمام های طولانی مدت، استفاده از مواد نرم کننده بدن، دوش آب ولرم به جای آب داغ، عدم استفاده از صابون های عطری و شوینده های محرک، پوشیدن لباس های راحت و نخی و استفاده از کمپرس آب سرد به جای خاراندن پوست مهم ترین نکات کنترل اگزما و کاهش خارش و سوزش می شود.
اصیلیان با اشاره به اینکه بیماری اگزما قابل درمان نیست افزود: بیماری اگزما به دو دسته سرشتی و تماسی تقسیم می شوند.
وی در ادامه بیان داشت: در اگزمای سرشتی افراد دارای زمینه آلژیک هستند
اصیلیان بیان کرد: شروع اگزمای سرشتی از دو ماهگی است و تا سن 40 تا 50 ادامه می یابد.
نظر شما