به گزارش خبرنگار مهر، جلال پورشاكر ظهر چهارشنبه در کارگروه تخصصی مخابرات و ارتباطات مدیریت بحران استان اظهارداشت: از مهمترین اقدامات در حوزه ارتباطات در ستاد بحران برقراری ارتباط بین استانی، مشخص کردن مناطق پرمخاطره و حساس به لحاظ ارتباطی دراستان و در نظر گرفتن تمهیدات لازم جهت تفکیک ارتباطات امدادرسانی از ارتباطات همگانی است که باید درکوتاه ترین زمان ممکن ارتباطات امدادی در صورت بروز مشکل برقرار و پس از آن جهت بازگرداندن شرایط به حالت عادی ارتباطات همگانی نیز بطورکامل برقرار شود.
وي بيان کرد: با شروع عصر فرا صنعتی و عصر انقلاب اطلاعات و ارتباطات، تعداد زیادی از سازمانها و شرکتهای مختلف اجتماعی، سیاسی و اقتصادی به یکباره دچار همان سرنوشتی شدند که یک کشتی به هنگام توفان دچار آن می شود.
پورشاکر گفت: عصر جدید به دوران آرامش سازمانی پایان داده و با شوک ها و تهدیدهای غافل گیرانه ای که به ارمغان آورد آنها را از دوران کلاسیک و سنتی خارج کرده و وارد دوران پر مخاطره ای کرد که به آن دوران استراتژیک می گویند، حوادث و سوانح طبیعی بالقوه، بحران محسوب نمی شوند، بلکه چنانچه خوب مدیریت و مهار نشوند، می توانند منشأ پیدایش بحرانهای متعددی شوند، اصولاً بحران به شرایط و رویدادهایی گفته می شود که یا به دست انسان پدید آمده اند یا به نحوی از انحاء انسان در پدید آمدن آنها نقش داشته است.
مديرعامل شركت مخابرات با بيان اينكه امروزه به بركت سلسه اعصاب ارتباطي مي توان از يك مبدا به مقصد رسيد گفت: ارائه خدمات ديتا نقش پررنگي در زندگي شهروندان ايفا مي كند و فيبرنوري به عنوان شاهراه اطلاعاتي معجزه قرن حاضر است.
علی محمد آهني مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین هم با قدرداني از تلاشهاي مديريت و اعضاء اين كارگروه بيان کرد: آشنایی با مهارتهای مقابله با حوادث میتواند به ما کمک کند تا با خلاقیت در مواقع خطر از خود و اطرافیان حمایت کنیم.
وي افزود: خلاقیت و تفکر دو بال اصلی برای برطرف کردن بیشتر مسائل مخاطره آمیز خواهد بود که میتواند موجب جلوگیری از حوادث بسیار تلخ شود که این مهم با آموزش و تشکیل کلاسهای متعدد رخ خواهد داد.
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین اضافه کرد: زلزله به خودی خود خطر ندارد اما با توجه به ساخت و سازهایی که در زمین شکل گرفته این خطر را زیاد میکند و در ایران که یکی از نقاط پرخطر در جهان محسوب میشود، باید بیشتر در موارد مختلف از جمله ساخت و سازها دقت کرد.
آهنی گفت: اگر در تهران زلزلهای به بزرگی هفت ریشتر رخ دهد موجب نابودی بیشتر مناطق این شهر میشود و در آن شرایط ارزش زمان در هر ثانیه در زلزله تهران مساوی با جان 30 نفر خواهد بود که این اتفاق آسیب زیادی به جامعه میزند که باید در این موارد بتوانیم آرامش خود را حفظ کنیم تا خدمات مناسبی در زمان حادثه ارائه شود.
در ادامه اين سمينار نصرآبادي رئيس اداره فناوري اطلاعات مخابرات با ارائه گزارشي نقش کارگروه تخصصی مخابرات و ارتباطات را در مدیریت بحران تشریح کرد.
کارگروه تخصصی مخابرات و ارتباطات یکی از کارگروههای 12 گانه تخصصی مدیریت بحران است که با هدف مقابله با بحران های احتمالی درحوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با عضویت شرکت ها و سازمانهای مرتبط از قبیل مخابرات، ارتباطات زیرساخت، سازمان تنظیم و مقررات رادیویی، صدا و سيما، خبرگزاري ايرنا، شركتهاي برق، كاز، آب منطقه اي طبق قانون، مدیرعامل مخابرات استان از سوی استاندار به عنوان رئیس این کارگروه تخصصی منصوب شده است.
در پایان اعضای حاضر در جلسه دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را برای بهبود راههای پیشگیری و مقابله با بحران مطرح کردند.
نظر شما