به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی با تاکید بر اینکه اولین گام در آموزش های مهارتی کودکان توجه به فرهنگ کار و آموزش های مهارتی از کودکی است درباره مجموعه کتاب های آموزشی در زمینه های مهارت آموزی کودکان گفت: این مجموعه می تواند اولین گام در توسعه آموزش های مهارتی برای کودکان باشد و توجه به فرهنگ کار و آموزش مهارتی از کودکی می تواند تغییرات بنیادی را در حوزه فرهنگ کار و بهره وری ایجاد کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای باید فرهنگ این نوع آموزش ها را برای کودکان ترویج دهد و آنان را به فراگیری آموزش های مهارتی ترغیب کند و از سوی دیگر رویکرد آموزش های فنی و حرفه ای علاوه بر آموزش جویندگان کار و شاغلان باید فرهنگ کار جمعی و ارتقای بهره وری را نیز گسترش دهد.
وی بیان داشت: بر اساس مطالعاتم می گویم که فرهنگ آموزش مهارتی فقط نباید به رابطه شغل و تکنولوژی محدود شود بلکه باید مهارت های ارتقای بهره وری و کار جمعی در این زمینه مورد اهتمام قرار گیرد.
ربیعی تاکید کرد: تجارب جهانی نیز نشان می دهد برای دستیابی به اهداف توسعه باید آموزش های مهارتی مورد توجه قرار گیرید و ما در این فرآیند باید علاوه بر توسعه آموزش فناوری های جدید به حوزه بهره وری نیز توجه کرده و حتی آموزش ها به سمت تلفیق آموزش های کار و مهارت های زندگی هدایت شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تغییر در نگرش جامعه به مشاغل گوناگون و تغییرات بنیادین در فرهنگ کار را مورد تاکید قرار داد و گفت: جامعه بدون تغییر در نگرش به فرهنگ کار و احترام به تمامی مشاغل نمی تواند از مسیر توسعه عبور کند و ما باید به سمتی حرکت کنیم که ارزش قائل شدن به تمامی مشاغل به یک فرهنگ تبدیل شده و نهادینه گردد و در این روند آموزش به کودکان و اهتمام رسانه ها به تغییر نگرش های موجود ضروری است.
وی نوآوری در ارائه آموزش ها را از سوی مدیران سازمان آموزش فنی و حرفه ای ضروری دانست و تصریح کرد: بررسی تجارب توسعه ای کشورهای مختلف از جمله ژاپن و آلمان نشان می دهد که این کشورها با اهتمام به توسعه مهارت های فنی توانسته اند به این سطح از اقتصاد دست یابند.
نظر شما