به گزارش گروه حوزه و دانشگاه "مهر"، حجت الاسلام قمي در اختتاميه اردوي كانون ها و تشكل هاي دانشجويي و دانشگاه هاي سراسر كشور در اردبيل؛ ضمن تاكيد بر افول سكولاريسم و گسترش تجديد حيات دين اظهار داشت: چيستي و هويت اصلي دين در ارتباط انسان با جهان غيب از طريق وحي تعريف مي شود نوعي بينش توحيدي براي انسان فراهم مي كند كه همه هستي را از خدا و به سوي خدا مي داند و سعادت اخروي و دنيوي او را تامين مي كند.
رياست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها تصريح كرد: در عين حال دين در عرصه حيات دنيوي انساني داراي كاركردها و آثار فراواني است. دين در عرصه زندگي فردي به زندگي انسان معنا و جهت مي بخشد، ثانيا به او اميد مي دهد، ثالثا آرامش و طمانينه انسان را فراهم مي كند و رابعا نشاط به او مي بخشد. لذا در روايات ديني ما از كسل بودن و بي حالي و ياس و اضطراب به عنوان نشانه هاي سستي ايمان ياد شده است.
عضو مجلس خبرگان افزود: در حوزه اجتماعي نيز دين براي انسان قوانين و معيارهايي ارائه مي دهد كه بتواند رابطه خود را با ديگران و با طبيعت تنظيم و تنسيق كند، ارتباط اين قوانين با جهان غيب تضمين كننده صحت و جامعيت و سازگاري آنها با فطرت انسان است. علاوه بر آن دين با ارائه الگو و اسوه انبيا و ائمه معصوم (ع) انسان را به تبعيت از آنان فرا خوانده و امكان تحقق عيني و خارجي آموزه هاي ديني را گوشزد مي كند.
وي تصريح كرد : اين چيستي و كاركردهاي سه گانه دين كاركردي انحصاري و بدون بديل و غير قابل جايگزين است، لذا جاودانگي دين را در همه ادوار تاريخ بشر تضمين كرده است.
رياست نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها ضمن تاكيد بر ضرورت خودسازي و تهذيب نفس اعضا تشكلها و كانونهاي دانشجويي كه از ويژگيهاي حركتهاي دانشجويي در ايران در درون انقلاب بوده است، اظهار داشت: دين الهي متكي به حمايت انسان كامل يعني حضرت مهدي (عج) مي باشد و اراده الهي بر وراثت مستضعفان در زمين تعلق گرفته است و اين مهمترين پشتوانه براي جريان مذهبي در عصر جهان است.
نظر شما