به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی دولتی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مردم داري، قانون مداري و روز آمدي محورهاي اصلي برنامه هاي هفته ناجا در سال جاري است.
وي اضافه کرد: بر آنيم با ارائه خدمات مضاعف نمايشي قدرتمند از توانمنديهاي نيروي انتظامي را به خوبي به نمايش بگذاريم .
فرمانده انتظامي استان ايلام توجه به آموزش محلات، مساجد و مدارس را به عنوان رويکرد اصلي برنامه هاي هفته ناجا خواند و گفت: خدمات رساني مضاعف به مردم ، کيفي سازي برنامه ها و نهادينه کردن ارزشهاي اسلامي و اخلاقي و تقدير و تشکر از خانواده کارکنان و خانواده معظم شهداء ايثارگران و بازنشستگان از برنامه هاي ويژه اين هفته در سال جاري است.
وي افزود: در مجموع برنامه هاي هفته ناجا در سال جاري نسبت به سال هاي گذشته با توجه به اهداف آن بهتر و مفيدتر بوده و مي تواند گوشه اي از زحمات ناجا به آحاد مختلف مردم را به نمايش بگذارد.
سردار دولتی در ادامه به نقش مردم در توليد امنيت اشاره و خاطر نشان کرد: آحاد مردم يا بعنوان فرد در خانواده و يا به عنوان فرد در جامعه نقش اساسي در توليد و برقراري امنيت اجتماعي پايدار دارند.
وي اظهار داشت: امنيتي در جامعه پايدار است که متکي به مردم بوده ومردم در آن نقش ايفا کند.
اين مقام انتظامي در ادامه افزود: يکي از وظايف ناجا که در قانون اساسي به آن اشاره شده برقراري امنيت در جامعه بوده و ناجا بر اين اعتقاد است که حفظ و برقراري امنيت وظيفه يک سازمان به تنهايي نيست و همه ارگانها و سازمانها و نهادها در اين امر نقش اساسي دارند.
مردم داري،قانون مداري و روزآمدي پايه هاي اقتدار ناجا
فرمانده انتظامي استان ايلام اعتمادسازي را هدف برنامه هاي پليس خواند وگفت:مردم داري ،قانون مداري وروز آمدي پايه هاي اقتدار ناجا به شمار مي آيند.
سردار علي دولتي اعتماد سازي را تنها راه جلب مشارکت مردم دانست و اظهار داشت: احترام به قانون ضامن امنيت و آرامش جامعه است.
وي افزايش اعتماد عمومي ، رضايت مندي،جلب مشارکت مردم و انضباط اجتماعي را محور برنامه ها و فعاليت هاي نيروي انتظامي خواند و گفت: اقتدار پليس براساس شعار امسال هفته ناجا برپايه مردم داري،قانون مداري و روزآمدي استوار است.
فرمانده انتظامي استان ايلام با اشاره با اينكه مردم يكي از ارگان مهم امنيت در جوامع امروزي هستند گفت: نوع و ميزان مشاركت اقشار مختلف مردم باعث انسجام اجتماعي شده و نظم و امنيت را در جامعه تشكيل مي دهد.
وي مردم را زمينه ساز روابط اجتماعي خواند و گفت: مفهوم سرمايه هاي اجتماعي با وجود مردم معنا پيدا مي كند.
سردار علي دولتي با تأكيد بر نقش مردم در رسيدن به امنيت اجتماعي پايدار گفت: ساز و كار پليس در اين زمينه جلب اعتماد ، مشاركت مردم به عنوان سرمايه هاي اجتماعي خود است.
اين مسئول امنيت را اولين مولفه توسعه پايدار در جامعه عنوان كرد و گفت: پليس همپاي پيشرفت هاي كشور تغييرات گسترده اي را در فرآيند توليد و حفظ امنيت در جامعه انجام داده و با محور قرار دادن مردم ، قانون و بهره مندي از دانش فناورانه تلاش دارد با حفظ سرمايه هاي اجتماعي امنيتي قابل قبول را در جامعه برقرار کند.
وي تصريح كرد: حمايت عمومي از پليس باعث كاهش ميزان جرايم در جامعه شده و به قضاوت هاي پليس به عنوان مجري و حافظ قانون مشروعيت بخشيده و اقتدار نيروي انتظامي را در جامعه تثبيت مي كند.
فرمانده انتظامي استان ايلام با تأكيد براينكه اقتدار پليس در راستاي بهبود امنيت و آرامش جامعه و افزايش سرمايه هاي اجتماعي است گفت: مشروعيت اقتدار پليس در نظام اسلامي مبتني بر پذيرش عامه مردم است .
وي فرهنگ و سرمايه هاي اجتماعي را شكل دهنده ارتباط پليس با مردم خواند و گفت: توسعه سرمايه هاي اجتماعي اولين ضرورت براي ايجاد امنيت و اقتدار نيروي انتظامي در جامعه است .
سردار دولتي در ادامه به موضوع روز آمدي پليس به عنوان يكي ديگر از مولفه هاي نيروي انتظامي پرداخت و گفت: پليس در جمهوري اسلامي ايران همپاي فناوري هاي نوين جهاني در حوزه هاي سخت افزاري و زيرساخت ها تلاش دارد و ضمن استاندارد سازي رفتار سازماني در جهت استقرار امنيت و آرامش در جامعه تلاش نمايد .
وي تسلط براي فضاي مجازي ، استفاده از خدمات الكترونيكي در تأمين امنيت و بهره مندي از پژوهش هاي علمي و تحقيقاتي مراكز دانشگاهي را از اقدامات پليس در جهت روز آمدي عنوان كرد و گفت: پليس جامعه محور بايستي دانش و بنيان ، فناورانه و هوشمند عمل كند.
فرمانده انتظامي استان ايلام قانون مداري را ركن اساسي در حفظ سرمايه هاي اجتماعي پليس خواند و گفت: عدالت و اجراي عادلانه دو ويژگي قانون است كه در صورت پايبندي به آن اعتماد مردم حفظ و احساس امنيت در جامعه افزايش پيدا مي كند.
وي يكسان بودن تمام مردم در برخورداري از حقوق شهروندي را محور اصلي قانون گرايي در سازمان پليس دانست و گفت: قانون شاخص و ملاك حفظ امنيت در جامعه و مجازات مجرمان بوده و در چارچوب آن بايد به مردم احترام گذاشت .
سردار دولتي در ادامه هفته ناجا را تبلور عيني پليس جامعه محور خواند و گفت: امسال براي هفته نيروي انتظامي بيش از 700 عنوان برنامه پيش بيني شده كه از اين ميزان ، تعداد 75 برنامه اصلي و 17 برنامه به صورت ويژه و فوق العاده لحاظ شده است .
اين فرمانده انتظامي خاطر نشان كرد: 70 درصد برنامه هاي امسال هفته ناجا در حوزه برون سازمان و بيشتر با موضوعات آموزشي ، مشاركتي برنامه ريزي شده و 30 درصد بقيه نيز در حوزه درون سازمان بار ديگر تقدير از كاركنان و خانواده هاي آن ها است .
وي جلب اعتماد عمومي و توسعه و ترويج فرهنگ نظم و امنيت در جامعه را از اهداف برنامه هاي هفته ناجا عنوان كرد و گفت: سعي مي كنيم با تقويت رويكرد جامعه محوري پليس در مهار و كنترل زمينه هاي وقوع جرم تلاش کنیم.
نظر شما