۱۱ شهریور ۱۳۸۲، ۱۴:۰۲

معاون دفتر امور آسيب ديدگان سازمان بهزيستي در گفتگو با "مهر ":

مراكز پيشگيري ، 30 درصد متقاضيان طلاق را از تصميم خود منصرف كردند

حدود 30 درصد از متقاضيان طلاق در كل كشور با مراجعه به اورژانس هاي خدمات اجتماعي بهزيستي از تصميم خود منصرف شده و به زندگي مشترك ادامه دادند .

معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي در گفتگو با خبر نگار اجتماعي خبر گزاري مهر با بيان اين مطلب گفت :  طلاق يك معضل اجتماعي است كه بروز آسيب هايي همچون حضور ناپدري و نامادري در خانواده ،  كودك آزاري ، اعتياد ، سرقت ، فحشا و فرار فرزندان از خانه را ،  به دنبال خواهد داشت.

دكتر غلامرضا رضائي فر افزود : در حال حاضر 65 مركز پيشگيري از طلاق در سطح كشور فعاليت مي كنند كه از اين تعداد  2 مركز پيشگيري از طلاق در تهران وجود دارد  كه تا به حال نيز به نتايج  مثبتي در اين زمينه دست يافته اند ، به طوريكه  متقاضيان طلاق  با مراجعه به اين مراكز و مشاوره با مددكاران و پيگيري موارد اختلاف و درگيري ،  تا 30 درصد در كل كشور با يكديگر سازش كرده اند ، يعني از هر 3 زوج متقاضي طلاق ، 1 زوج از تصميم خود منصرف شده است .

 وي همچنين اظهار داشت : از آنجا كه راه اندازي مراكز جديد ، به پشتوانه مالي و نيروهاي متخصص و كار آمد نياز دارد ، در هر استان با توجه به نيازي كه در اين زمينه احساس شود ، اين مراكز افزايش خواهد يافت .

کد خبر 21500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha