به گزارش خبرنگار مهر، قادر تقیزاده عصر سه شنبه در جلسه بررسی موانع و مشکلات گردشگری استان اردبیل افزود: پس از دلایل درمانی و پزشکی گردشگری با 34.5 درصد، تجارت و بازرگانی با 9.7 درصد و دید و بازدید اقوام با 4.7 درصد در رده های بعدی قرار دارد.
وی با اشاره به مرز مشترک استان اردبیل و جمهوری آذربایجان به طول بیش از 280 کیلومتر تاکید کرد که 45 درصد گردشگران این کشور با یک همراه به ایران آمده اند، 47.5 درصد با سه نفر همراه و 7.4 درصد با بیش از سه همراه به ایران سفر کرده اند.
معاون گردشگری میراث فرهنگی استان با بیان اینکه 26.6 درصد گردشگران شش ماهه گذشته برای اولین بار به ایران سفر می کردند، یادآور شد: از مجموع گردشگران آذری ورودی به استان 24.4 درصد بیش از شش بار وارد کشور می شدند.
به گفته وی 14.8 درصد برای دومین بار، 15.9 درصد برای سومین بار، 9.9 درصد برای چهارمین بار و 8.4 درصد برای پنجمین بار از طریق گمرک بیله سوار وارد استان می شدند.
تقیزاده با اشاره به بررسی های صورت گرفته از اتباع آذری اضافه کرد: بیشترین گردشگران آذری وارد شده به اردبیل که 76.1 درصد را شامل می شود، با راهنمایی و کمک اقوام و آشنایان خود برای درمان به ایران سفر کرده اند.
وی متذکر شد: همچنین از تعداد کل گردشگران حوزه سلامت نیز 36.7 درصد دارای تجربه قبلی درمانی در ایران بودند، اما 63.3 درصد گردشگران برای اولین بار برای درمان به ایران سفر می کردند.
نظر شما