۱۷ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۴۷

شریعت نژاد:

مرکز تخصصی المپیاد فنی و حرفه ای در مازندران احداث می شود

مرکز تخصصی المپیاد فنی و حرفه ای در مازندران احداث می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل فنی و حرفه ای مازندران گفت: مرکز تخصصی المپیاد فنی و حرفه ای در استان احداث می شود.

به  گزارش خبرنگار مهر، شمس الله شریعت نژاد ظهر چهارشنبه در گفتو با خبرنگاران همچنین از ساخت مرکز گردشگری در شهر رامسر خبر داد و گفت:  ساخت مرکز تخصصی المپیاد فنی و حرفه ای را نیز در دستور کار داریم.
 
وی افزود: تعهد آموزش ما 22 ملیون نفر ساعت بوده است که در بخش دولتی تعهد ما دو میلیون 259 هزار 269 نفر ساعت بوده که 100 درصد تعهدات این بخش محقق شده است.
 
وی یادآورشد: دانشگاه علمی کاربردی سازمان بازسازی و بسیاری از رشته های امسال به صورت ترمیک برگزار می شود.
 
شریعت نژاد گفت: با توجه به جایگاه فنی و حرفه ای استان در کشور و قطب بودن فنی و حرفه ای مازندران در پی بازسازی سه مرکز که ساختمان آنها مربوط به سالهای 54 است، هستیم.
 
مدیرکل فنی و حرفه ای مازندران گفت: از 12 هزار و 681 نفر - ساعت دوره برگزار شده چهار هزار و 547 هزار نفر کار آموزان خانم و هفت هزار و 911 هزار نفر هم کار آموزان مرد در این دوره ها شرکت کرده اند.
 
وی در ادامه گفت: کار آموز در سازمان به کسی گفته می شود که دوره آموزشی را تا انتها به پایان برساند و موفق به دریافت مدرک سازمان شود.
 
شریعت نژاد با بیان اینکه برخی از رشته های ما شاخص بوده و حائز رتبه های برتر کشوری در این بخش هستیم، در خصوص به کار گیری کار آموزان و اشتغال آنان گفت : ما متولی بحث اشتغال نیستیم ما وظیفه مهارت آموزی و آموزش را به عهده داریم.
 
این مقام مسئول افزود: آموزشها باید متناسب با نیاز بازار بوده و سپس کیفیت سنجی و آموزشهای لازم داده شود.
 
وی در ادامه گفت: در طرح 18 ماهه ما که مربوط به برخی از رشته های شاخص است باید 80 تا 85 درصد کارآموزان در دوره 18 ماهه وارد بازار کار شوند.
 
شریعت نژاد تاکید کرد: گروههای کاریابی و مراکزی که نیاز به نیروی ماهر دارند حتما از مراکز فنی و حرفه ای کمک بگیرند که در این صورت از نیروهای آموزش دیده 35 درصد جذب بازار کار می شوند.
 
رئیس سازمان فنی و حرفه ای از سامانه رصد برای ثبت نام مشاغل خانگی خبر داد و گفت: تاکنون بالغ بر شش هزار ثبت نام شده داشته ایم که از این تعداد 19 مورد راستی آزمایی شدند و 18 مورد آن از تسهیلات گرفته شده در جایگاه خودش استفاده کردند و یک نفر باقی مانده نیز قادر به برقراری ارتباط با او نشدیم.
 
وی با اشاره به اینکه 90 در صد کسانی که از سازمان وام گرفته اند در جایگاه صحیح استفاده می کنند گفت:  برخی از رشته ها مثل نساجی حذف شده و برخی از رشته ها مثل تاسیسات ساختمان تقویت شده است.
 
شریعت نژاد منابع در آمدی سازمان را محل آزمون، تبصره  75 و دیگر در آمد سازمان را از محل ساخته های کار آموزان برشمرد.
 
مدیرکل فنی حرفه ای مازندران تعداد نیروهای مشغول به کار در سازمان را 313 نیروی رسمی 220 نیروی قراردادی و 130 مربی حق التدریس بیان کرد و افزود: از هشت مرکز آموزش فنی استان یک مرکز درجه عالی و هفت مرکز دیگر درجه خوب را دریاقت کرده اند که این امر ما را در رده متوسط به بالا قرار می دهد.
کد خبر 2152534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha