به گزارش مهر، سرهنگ مهیار رستگاری در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان پردیس به مناسبت هفته ناجا اظهار داشت: پیش از بیان هر موضوعی باید هفته ناجا را به همه امنیت سازان ایران اسلامی تبریک گفت.
وی ادامه داد: از فردا که سال کاری نیروی انتظامی در کشور و به تبع آن در شهرستان پردیس آغاز می شود باید شاخصهایی نظیر مردم داری، روز مداری و قانون مداری به عنوان سه اصل اساسی مورد توجه زحمتکشان این مجموعه قرار گیرد.
عدم شکایت خانواده از برادری که خواهرش کشت
این مسئول با ابراز ناخرسندی از نقش کم رنگ برخی خانواده ها در زمینه تربیت فرزندان شان بیان داشت: دو هفته پیش از این در پرونده ای جنایی، برادری خواهر خود را به قتل رساند که این ماجرا با تلاش مأموران انتظامی و کار کارشناسی متخصصان آگاهی کمتر از 72 ساعت به دستگیری برادر یا همان قاتل انجامید.
سرهنگ رستگاری ادامه داد: اما متأسفانه این پرونده قتل بعد از دو هفته هنوز شاکی ندارد و به نظر می رسد این خانواده از آن برادر قاتل کاملاً حمایت می کند؛ علاوه بر این، خانواده یاد شده در پیگیری های فرماندهی انتظامی شهرستان پردیس نیز اعلام کرده که شکایتی در این خصوص ندارد.
فرمانده انتظامی شهرستان پردیس اضافه کرد: هرگاه موردی از تخلف و قانون شکنی روی دهد، بلافاصه نیروی انتظامی در اذهان جامعه به عنوان مجموعه ای پاسخگو تداعی می شود، اما در این میان این پرسش مطرح است که نیروی انتظامی شهرستان پردیس در وقوع این قتل چند درصد مقصر است؟
وی تصریح کرد: آن خانواده به واسطه صحنه سازی های انجام شده نه تنها درصدد معرفی قاتل برنیامد، بلکه خود را در مقام یک شاکی نشان می داد، این حمایت از قاتل در خانواده مذکور به حدی بالا بود که استعداد بروز حادثه و قتلی مشابه نیز وجود داشت.
این مسئول اضافه کرد: در این مورد و پرونده هایی از این دست به نظر می رسد نهاد خانواده در حال حرکت به سمت عکس اصل فرهنگ سازی است، برخی بجای دور کردن فرزندان خود از تخلف و بزهکاری گویی آنها را برای ارتکاب به اعمال این چنینی حمایت می کند.
سهولت در استفاده آنی از مواد مخدر
سرهنگ رستگاری از سهولت در استفاده آنی از مواد مخدر سخن به میان آورد و افزود: امروز از آن سوی مرزهای کشور و در قالب ناتوی فرهنگی دشمنان راه های ساخت مواد مخدر صنعتی را طی برنامه های آموزشی بر روی شبکه های اینترنتی به جوانان و نوجوانان این کشور آموزش می دهند.
فرمانده انتظامی شهرستان پردیس ادامه داد: مواد مخدر صنعتی تفاوتهای بسیاری با نوع مشابه سنتی خود دارد و خطرات و تبعات آن نیز به مراتب بیشتر است.
وی بیان داشت: همچنین برخلاف گذشته، استفاده آنی از مواد مخدر برای افراد به کاری ساده تبدیل شده است و می توان آن را حتی به هنگام رانندگی نیز مصرف کرد.
نقش بی بدیل خانواده در تولید امنیت
سرهنگ رستگاری با تأکید بر نقش بی بدیل خانواده و آموزش و پرورش در تولید امنیت، اظهار داشت: یکی از عناصر اصلی تولید امنیت در کنار نیروی انتظامی و سایر ارگانهای تولید کننده امنیت، نهاد خانواده است.
فرمانده انتظامی شهرستان پردیس ادامه داد: خانواده ها باید در زمینه تربیت درست فرزندان خود نقش مؤثری داشته باشند تا خدای نکرده این آتیه سازان در اقشار بزه دیده و یا بزهکار قرار نگیرند.
وی اضافه کرد: نوجوانان و جوانان بعد از محفل خانواده بیشترین وقت خود را در مدارس و تحت نظارت نهاد آموزش و پرورش سپری می کنند؛ بی شک در حال حاضر یکی از اصلی ترین نیازهای دانش آموزان ارتقای دانش آنها در خصوص "هوش هیجانی" است.
لزوم توازن در رشد هوش تحصیلی و هوش هیجانی
این مسئول تصریح کرد: در شرایط کنونی همه وقت، انرژی و امکانات مالی خانواده های ایرانی صرف افزایش هوش تحصیلی فرزندان می شود، حال اگر متوازن با هوش تحصیلی ابزارهای لازم برای افزایش هوش هیجانی نیز فراهم نیاید، قطعا در آینده مشکلاتی پیش روی خانواده ها قرار می گیرد.
سرهنگ رستگاری افزود: مجموعه فرماندهی انتظامی شهرستان پردیس برای انتقال تجربیات خود در خصوص مسائل مربوط به ارتقای هوش هیجانی به دانش آموزان آماده هر گونه همکاری با مسئولان آموزش و پرورش منطقه است.
فرمانده انتظامی شهرستان پردیس ادامه داد: در زمینه تولید امنیت همه نهادهای یک منطقه، شهرستان، استان و کشور دخیل هستند و نباید تحقق این مهم را تنها از نیروی انتظامی طلب کرد.
آغاز طرح "پیشگیری رشد مدار" در مدارس شهرستان
وی از آغاز طرحی تحت عنوان "پیشگیری رشد مدار" در مدارس این شهرستان خبر داد و گفت: در قالب این طرح و طی کاری کارشناسی نوجوانان و جوانان مستعد برای ارتکاب به بزه شناسایی می شوند تا در سایه تمرین و ممارست خدای نکرده به سمت و سوی تخلف نگرایند.
این مسئول تصریح کرد: طبق طرح هایی از این دست خانواده ها در تعاملی نزدیک با مدارس و مسئولان انتظامی باید فرزندان خود را برای کسب مهارت های مختلف آماده کنند.
سرهنگ رستگاری، فرزند سالاری را رسمی نامناسب در خانواده های امروز ایرانی خواند و گفت: امروزه فرزندان هستند که برای خانواده ها تصمیم گیری می کنند، این روش خطرناکی است و در آینده تبعات منفی این شیوه بروز و ظهور می یابد.
نظر شما