به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر " کورت استرایف " رئیس بخش پژوهش های IARC در بیانیه ای اعلام کرد: هوایی که تنفس می کنیم با ترکیبی از مواد سرطان زا، آلوده می شود.
وی افزود: اکنون می دانیم که در حالت کلی، آلودگی هوا نه تنها یک خطر مهم برای سلامتی است بلکه عامل محیطی مهمی برای مرگ ناشی از سرطان نیز محسوب می شود.
پژوهشگران برنامه پژوهش های IARC پس از بررسی جدیدترین مقالات علمی موجود – بازنگری بیش از یک هزار مقاله علمی پنج قاره جهان- به این نتیجه رسیدند که شواهد کافی از تاثیر قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا و ابتلا به سرطان ریه و افزایش خطر ابتلا به سرطان مثانه وجود دارد.
استرایف می گوید: در این مطالعه، ذرات معلق که مهمترین مولفه آلودگی هوا قلمداد می شوند، به طور جداگانه ارزیابی شده و به عنوان سرطان زا برای انسان طبقه بندی شدند.
بررسی های سازمان بین المللی تحقیقات سرطان نشان داد هرچه قدر سطوح قرار گرفتن در معرض ذرات معلق و آلودگی هوا بیشتر می شود، خطر ابتلا به سرطان ریه نیز بالا می رود.
در این گزارش آمده است: آلودگی هوا، خطر ابتلا به گستره وسیعی از بیماری ها از جمله بیماری های تنفسی و قلبی را افزایش می دهد. مطالعات نشان می دهد در سالهای اخیر میزان قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا در بخش هایی از جهان بویژه در کشورهای صنعتی دارای جمعیت زیاد به طور چشمگیری افزایش یافته است.
نتایج این تحقیقات قرار است هفته جاری در نشریه آنلاین سرطان شناسی لنست منتشر شود.
نظر شما