به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق رسولی شامگاه شنبه در کارگاه یکروزه مدیریت استراتژیک با تاکید به عدم ورود کسب و کارهای استان به حوزه مدیریت استراتژیک تصریح کرد: در بسیاری از کسب و کارها کارآفرین مدیر مجموعه نیز محسوب می شود.
وی افزود: چنین کسب و کاری در دوره کوتاه مدت موفق عمل کرده و در ادامه به دلیل وضعیت متغیر و آشفته بازار عملا به حاشیه رانده می شود.
وی با بیان اینکه مدیریت استراتژیک پاسخگویی پویا به تغییرات محیطی است، اضافه کرد: با این وجود بررسی واحدهای تولیدی و تجاری استان نشان می دهد موضوع مدیریت استراتژیک در آنها به عنوان خلا مدیریتی مطرح است.
رئیس دانشکده خبر استان اردبیل با تاکید به جایگاه مشاوره در حوزه مدیریت، ادامه داد: مدیران به دلیل تفکر سنتی از حوزه دانشگاه مشاوره و کمک نمی گیرند.
آموزه های دانشگاه تجربیات گذشته است
رسولی تاکید کرد: بسیاری از مدیران گمان می کنند آموزه های دانشگاه با فضای کسب و کار و موقعیت بازار همخوانی نداشته و مجموعه ای از علوم غیر کاربردی است.
وی افزود: این در حالی است که تمامی این آموزه های تجربه سایر کسب و کارها است که به تدریج در طول تاریخ به علم مدیریت تبدیل شده است.
وی معتقد است در حال حاضر سند چشم انداز ورود به عرصه تفکر استراتژیک در بخش دولتی را تسهیل کرده و به صورت جزئی به آن پرداخته است.
بخش خصوصی نیازمند برنامه استراتژیک است
مدرس دانشگاه با بیان اینکه این خلا دربخش خصوصی مشهود تر است، تاکید کرد: بخش خصوصی بیش از بخش دولتی نیازمند برنامه استراتژیک است.
به گفته رسولی انتقاد از عدم ورود بخش دولتی به مدیریت استراتژیک به وفور حادث شده و این در حالی است که بخش خصوصی خلا بیشتری دارد.
نظر شما