به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر ایلخان پیش از ظهر امروز یکشنبه در نخستین همایش تجلیل از صادرکنندگان، فعالان اقتصادی و خادمان صادراتی در آبادان با ابراز امیدواری از تلاش منطقه آزاد اروند در رفع مشکلات موجود از عدم استقرار بانک توسعه صادرات با توجه به اعطای مجوز، نبود صندوق ضمانت صادرات به عنوان مهمترین مشکلات تجاز و بازرگانان منطقه نام برد .
وی افزود: سرعت بخشی به امر صادرات و توسعه آن نیاز به فراهم سازی زیر ساختهای لازم دارد. بندر و گمرک باید دارای تفکری اقتصادی باشند و با تجار و بازرگانان همکاری لازم را داشته باشند اینکه خودرو ترانزیتی بیش از 24 ساعت در پشت در گمرک باقی می ماند مسئله ایست که نیاز به بررسی و رفع مشکل دارد.
زمانی تصریح کرد: اگر در صدد توسعه صادرات هستیم باید دست در دست یکدیگر در جهت رفع آنان بکوشیم.
وی با اشاره به فعالیت صنعتگران در شهرکهای صنعتی منطقه یادآور شد: واحدهای صنعتی موجود در این شهرکها که قرار است کالاهای صادراتی تولید کنند در زمان حاضر به مرحله ای رسیده اند که 80 درصد آنان قصد خروج از منطقه را دارند.
نماینده اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی آبادان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صادرات 13 میلیون دلار کالا در سال گذشته از طریق این اتاق ادامه داد: این منطقه توان و پتانسیل صادرات 500 میلیون دلار کالا را دارد که متاسفانه به آن توجهی نمی شود.
ایلخان با اشاره به فلسفه وجودی منطقه آزاد اروند گفت: شهرهای آبادان و خرمشهر در طول دوران جنگ تحمیلی خسارتهای فراوانی را دیده اند و قرار بود تا با راه اندازی منطقه آزاد اروند زخمهای ناشی از جنگ در این دو شهر التیام یافته و وضعیت معیشتی و رفاهی مردم بهبودی یابد که تاکنون این منطقه نتواسته است انتظارات را برآورده سازد.
وی ابراز امیدواری کرد تا با کمک یکدیگر در جهت اشتغال پایدار و مستمر که سبب سرافرازی آبادان و خرمشهر شود بکوشیم.
نظر شما