به گزارش خبرنگار مهر، بهرام جلیلخانی شامگاه دوشنبه در جلسه کارگروه تخصصی پژوهش فناوری استان افزود: پژوهشهای اولویتدار دستگاههای اجرایی استان زنجان جمعآوری شده اما به منظور تشخیص نیازهای استان کار کارشناسی بر روی این اولویتها صورت نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه برخی مواقع پژوهشهای موازی در حوزههای مختلف در استان زنجان صورت میگیرد اظهار داشت: در این راستا باید یافتههای پژوهشی در اختیار دستگاههای اجرایی قرار گیرد که برای امر پژوهش بسیار کمک خواهد کرد.
مدیرکل دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری زنجان گفت: باید حداقل عناوین پژوهشهایی که انجام میشود جمعبندی و به دستگاههای مختلف استان ارسال شود.
جلیل خانی تاکید کرد: پژوهش باید در کنار برنامه پنجم باشد و در راستای این برنامه حرکت دارد.
وی پژوهش را در استان بسیار ضروری اعلام کرد و گفت: توسعه همه جانبه استان در راستای پرداختن به امر پژوهش است که در این صورت باید پژوهش در استان تقویت و تعمیق شود.
در ادامه مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری زنجان با اشاره به اینکه نیازهای پژوهشی دستگاههای اجرایی استان زنجان در قالب یک کتاب تهیه شده گفت: در این زمینه باید اولویتها بررسی شود و براساس این اولویتها برنامه ریزی لازم در دستور کار قرار گیرد.
جهانبخش رحمانی تصریح کرد: کمیته پژوهشی سال گذشته به منظور بررسی اولویتهای پژوهشی در استان زنجان تشکیل شده بود که فقط یک جلسه تشکیل شد و در جلسات آینده اعضای کمیته به جای خود نماینده فرستادند و این خوب نیست و باید اعضای اصلی کمیته در جلسات حضور داشته باشند.
وی تاکید کرد: تا زمانی که نیازهای دستگاههای اجرایی شناسایی نشود اجرای پژوهش در استان به کندی خواهد بود.
رحماني به جابجايي زمان برگزاري جشنواره علم تا عمل در سال جاري اشاره كرد و گفت: زمان جديد برگزاري چهارمين دوره اين جشنواره 11 تا ۱۴ آبان ماه است.
نظر شما