به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست دانشجویی ظهر سه شنبه با عنوان "آشیانه مهر و سقفی برای زندگی" با محوریت معیارهای انتخاب قبل از ازدواج، مدیریت بحران خانواده و مهارت در برخورد با فرزندان در دانشکده فنی و حرفه ای و مجتمع شهید عباس پور برگزار شد.
در این نشست دانشجویی کمیل یزدی، ضمن مثبت ارزیابی کردن برگزاری چنین نشست ها و پاتوق های فرهنگی، حضور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را فعال و خوب دانست و بیان کرد: برگزاری چنین نشست هایی با موضوعات روز جامعه که دانشجویان ما نیز با آن درگیر هستند، می تواند باعث آگاهی بخشی به آنان شود و چنین فضاهای دوستانه ای باعث می شود که دانشجویان بتوانند نظرات، پیشنهادها و یا انتقادات خود را نسبت به مسائل مختلف بیان کنند و با شنیدن نظرات دیگر دوستان هم نسل خود نظرات آنان را نیز متوجه بشوند.
وی ادامه داد: البته باید با هدایت، نظارت و دقت خاصی این پاتوق ها برگزار شود تا نتیجه لازم که همان آگاهی بخشی درست به دانشجویان است، محقق شود.
یزدی سپس با اشاره به مهم ترین عوامل و معیارهای انتخاب صحیح قبل از ازدواج یادآور شد: امروز باید جوانان در هنگام انتخاب همسر مناسب و شریک زندگی خود، معیارهای مناسبی که بر اساس عقل، خرد و آمیخته به آموزه های دینی است را مد نظر داشته باشند.
وی" هم کفو و هم کیش بودن" و تناسب فرهنگی دختر و پسر را از معیارهای اصلی و اساسی انتخاب همسر دانست و بیان کرد: اگرچه معیارهایی هم چون وضعیت اقتصادی، سطح تحصیلات، زیبایی ظاهری و معیارهای دیگر در انتخاب همسر مهم است اما باید هم کفو و هم کیش بودن و تناسب فرهنگی دختر و پسر از معیارهای اصلی و اساسی در زندگی دو طرف مورد تاکید قرار بگیرد تا زندگی موفقی پایه ریزی شود.
این مشاور فرهنگی با اشاره به بحران های موجود در بعضی از خانوداه های امروزی تصریح کرد: مرد و زن باید بتوانند فضای خانه و خانواده را به صورت درست مدیریت کنند و این مدیریت باید به نوعی باشد که به تحکیم روابط، حفظ اساس و بنیان خانواده بیانجامد.
یزدی در پایان با اشاره به وضعیت موجود جامعه و فشارهای گروه های ناهنجار، تربیت درست فرزندان را بسیار موثر دانست و گفت: باید آموزه های دینی را در تربیت فرزندان کاربردی تر کرده و در کنار آموزش استقلال پذیری به فرزندان، آنان را از اتکای بیش از حد به پدر و مادر دور کرد.
وی اظهارداشت: البته نقش پدر و مادر در این زمینه بسیار موثر است و آنان باید با ایجاد رابطه ای دوستانه با فرزندان، فضایی امن و گرمی را در خانه فراهم کنند، چرا که اگر فرزند در محیط خانه کسی را به عنوان حامی و دوست خود پیدا نکند این خلاء، زمینه حضور و ارتباط فرزند را با گروه های ناهنجار، دوستان و محیط های نامطمئن پرورش می دهد.
نظر شما