به گزارش خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، معاون فرهنگي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در اين مراسم ، ضمن تاكيد بر مفهوم آموزش در جهان رو به تحول امروز اظهار داشت : فرآيند آموزش در سطح وسيع و در كشورهاي توسعه يافته كه روي اين موضوعات دقت بيشتري دارند به عنوان تعامل جدي و موثري تلقي مي شود و كسي مي تواند خوب آموزش دهد كه خودش چيزي را خوب ياد گرفته باشد و با دنياي بيرون خوب ارتباط برقرار كند و اين از وظايف مديران و مربيان تعليم و تربيت محسوب مي شود .
فضايلي با اشاره به اين موضوع كه برخي از دروس در مدارس به رغم اهميت بالاي آنها ،كمرنگ و در حاشيه قرار دارند ، تاكيد كرد : سه درس انشاء ، ورزش و هنر به عنوان دروس اساسي كه در آموزشهاي غير مستقيم و فرصت آفريني براي رشد كودكان و نوجوانان نقش مهم دارد ،در مدار سما با سهل انگاري نگاه مي شود .
وي هنر را به عنوان فرصتي براي كودكان ،بر شمرد كه آنها را وادار به آفرينش و بازآفريني و خاطر نشان كرد : زماني كه كودك نقاشي مي كشد و يا سفالگري مي كند و يا تجربه اي از اين قبيل را به شيوه خاص خودش پشت سر مي گذارد بر اساس تجربيات گذشته و خلاقيتي پويا حس زيبا شناسي او رشد مي كند و تخيل او فرصتي براي پرورش پيدا مي كند و تخيل او فرصتي براي پرورش پيدا مي كند كه در واقع آفرينش هنري كودك به رشته همه جانبه او كمكي بهينه مي كند .
معاون امور اجتماعي سازمان بهزيستي نيزدر ادامه گفت : سياست هاي آموزشي ما بايد تغيير كنند و همان گونه كه در بخش آموزش هاي نظري سعي داريم ، بايد بكوشيم تا در بخش آموزش هاي كاربردي نيز به جايي برسيم .
وي به اهميت برنامه هاي محتوايي و آموزشي مهدهاي كودك تاكيد كرد و اظهار داشت : بايد دوره هاي آموزش تربيت مربي را بسيار جدي بگيريم تا مربي با شناخت هر چه بيشتر با ساختارهاي روحي كودكان روزگار امروز براي برنامه آموزشي خود طرح هاي سازمان يافته اي را برنامه ريزي كند .
رئيس انجمن دوستداران كودكان در خراسان در ادامه اين مراسم اظهار داشت : از اهدافي كه اين سمينار به دنبال آن است رسيدن به نقطه اي براي تغيير شيوه هاي پرورشي است .
نظر شما