به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین صادقیان پیش از ظهر شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه اعضای شورای شهر نباید خود را در رسیدگی به امور و فعالیتهای شهرداری محصور کنند، اظهار داشت: همه باید با توجه به تخصصهای خاص خودشان مشکلات شهر اصفهان را مورد بررسی قرار دهند و تمام توان خود را برای مرتفع کردن آنها به کار گیرند.
وی با بیان اینکه توجه به سلامت جامعه یکی از نیازهای اساسی عموم مردم و به ویژه شهر اصفهان است، افزود: امروزه سلامت در چهار بعد جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی مورد مطالعه است و اهمیت آن به گونهای است که مسائل مرتبط با سلامت انسانها از قبل از تولد آنها مورد توجه محققان و پژوهشگران قرار دارد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه علی رغم باور عمومی مبنی بر مسئولیت تام وزارت بهداشت، سلامت و آموزش پزشکی نسبت به سلامت مردم تنها 25 درصد از فاکتورهای مربوط به سلامت جامعه در حوزه فعالیت این وزارت است، بیان داشت: امروزه 75 درصد از مسایل مربوط به بهداشت و سلامت جامعه بر عهده سایر وزارتخانهها و سازمانها و نهادها است.
وی بروز بیماریهای جدید با توجه به تغییر سبک زندگی مردم و ماشینی شدن بسیاری از کارها را یکی از مشکلات کنونی حاکم بر سلامت عموم مردم جامعه دانست و ادامه داد: در حال حاضر بیماریهای صعبالعلاج و حوادث جادهای عامل 80 درصد از مرگ و میرها در جامعه امروز است.
صادقیان با بیان اینکه توجه به سلامت جامعه در تصمیمگیریهای خرد و کلان کشور ضروری است، بیان داشت: در این راستا همکاری بین بخشی نهاد و ارگانهای دولتی و خصوصی الزامی است.
وی ادامه داد: ضروری است برای پیگیری مطالبات و همافزایی نهادهای دولتی در زمینه سلامت عموم جامعه در شهر اصفهان مدیریت سلامت در شهرداری اصفهان تشکیل شود.
این عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تصویب ایجاد پیوست سلامت برای اجرای طرحها و پروژهها توسط وزارت بهداشت در اوایل مهر ماه سال جاری اظهار داشت: در این راستا از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خواست میشود نسبت به اجرای این طرح سرعت لازم را داشته باشند.
وی با بیان اینکه اتفاقات فرهنگی و اجتماعی جامعه با سلامت مردم ارتباط مستقیم دارد، افزود: مدیریت برنامههای شاد و مفرح میتواند سلامت و نشاط را به عموم مردم جامعه انتقال دهد و این در حالی است که امروزه این طرح مورد غفلت شهروندان قرار گرفته است.
صادقیان با بیان اینکه در حال حاضر برنامهریزی مناسب برای ایجاد شادی در جامعه وجود ندارد، افزود: آنچه در جامعه کنونی مشاهده میشود این است که گروه سنی مختلف از هر فرصتی برای ابراز احساسات و شادی خود استفاده میکنند و گاهاً مشکلاتی در این خصوص ایجاد میشود که با برنامهریزی صحیح میتوان بسیاری از این مشکلات را مرتفع کرد.
وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان باید بیشتر برنامههای شاد و تاثیرگذار خود را در نقاط کمتر برخوردار پیاده کند، افزود: معاونت فرهنگی و تفریحی شهرداری اصفهان نیز باید در بودجه سال آینده بودجهای را برای ایجاد فضای شاد در شهر اصفهان اختصاص دهد.
نظر شما