به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا بهمن نیا یکشنبه شب در مراسم گشایش دوره آموزش بدو استخدام کارکنان جدیدالاستخدام شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی (SPGC) گفت: در حال حاضر 40 درصد از گاز ایران توسط این شرکت تامین میشود که امیدواریم در چهار پنج سال آینده شاهد افزایش 30 درصدی آن باشیم.
وی ادامه داد: هم اکنون روزانه از پنج پالایشگاه فعال این شرکت 270 میلیون مترمکعب گاز بهرهبرداری میشود که با افزایش چهار پالایشگاه دیگر در پنج سال آینده این رقم به 620 میلیون مترمکعب در روز خواهد رسید.
مدیر پالایشگاه چهارم شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، ماموریت شرکت را پراورش پاک و ایمن گاز و فراوردههای جانبی دانست و افزود: این شرکت به عنوان متولی تامین بخش عمده گاز کشور بر بزرگترین ذخیره گاز جهان مستقر شده که بین کشور ایران و قطر مشترک است. این اشتراک حوزه به خوبی اهمیت موضوع را مشخص میکند.
بهمن نیا با اشاره به اینکه قرار است در افق 1404 شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی به بزرگترین و سرآمدترین شرکت در منطقه تبدیل شود، بیان کرد: اشتراک حوزه گازی و رقابتی که بین دو شرکت وجود دارد باعث شده است تا همه اعضا نقش مهمی در امر بهره برداری گاز داشته باشند. تک تک ما باید این فکر را در سر داشته باشیم که منابع بسیار باارزش مملکت را پرورش خواهیم داشت.
وی خطاب به کارکنان شرکت کننده در دوره گفت: مجموعه حاضر قرار است در آینده نزدیک در پالایشگاههایی مشغول به کار شوند که یکی از گردانندههای چرخهای حساس و استراتژیک است.
بهمن نیا ادامه داد: مسئولیت خطیری به عهده شما گذاشته شده است و فرصتی است که به شما روی آورده و حکم نعمت و برکت دارد. مطمئنم که حضور شما جوانان با استعداد، متعهد و متخصص، ما را در بهترین و برجستهترین جایگاه قرار خواهد داد.
وی یادآور شد: در سال 79 اولین گروه در شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی مشغول شدند و همین امر باعث شده است که از مجموعهای جوان برخوردار باشد.
بهمننیا همچنین از کارآموزان این دوره خواست که ارزشهای سازمانی شرکت را در نظر گرفته و به آنها پایبند باشند.
نسل جوان به تجربیات پیشکسوتان امر صنعت اعتماد کند
مدیر منابع انسانی شرکت ملی گاز ایران در این مراسم گفت: نیروهای جوان باید با اعتماد به کارکنان با تجربه و پیکسوتان امر صنعت و بهرهگیری از تجربیات آنان راه خود را آغاز کنند.
سید محمود حسینی گفت: مهمترین مسئله موجود در کار وجود یک گسست نسلی و دانشی میان نسل جوان و دو نسل پیش از خود است که این فاصله سنی و تجربهای باید مدیریت شود.
وی افزود: نسل جوان باید با اعتماد به نسل پیش از خود و با تکیه بر تجربیات آنان به جلو جرکت کند و کارکنان نسل پیش نیز نباید انتظار داشته باشند که کارکنان جوان مانند آنان باشند.
حسینی با بیان اینکه توانمندسازی یکی از تعاریف آموزش است، گفت: توانمندسازی با قدرت تفاوت دارد و در واقع به معنای تقویت درون فرد است.
وی افزود: افراد با آزاد کردن نیروهای درون خود از جمله خرد و احساس میتوانند زمینه لازم برای کسب تواناییهای شگفتانگیز را در وجود خود فراهم کنند.
مدیر منابع انسانی شرکت ملی گاز ایران با تاکید بر اینکه آموزش باید منجر به تغییر رفتار فردی و اجتماعی شود اذعان داشت: یکی از نقشهای مدیران این است که علاوه بر انجام وظایف محوله خود، منابع انسانی خود را مدیریت کنند.
حسینی، مدیریت تامین گاز شرکت با استانداردهای لازم، حضور فعال در تجارت جهانی گاز و تجدید ساختار صنعت گاز برای کارا تر شدن این صنعت را سه ماموریت مهم شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی دانست.
وی بر ضرورت انجام کار تیمی تاکید کرد و گفت: خودباوری بیش از حد گاهی موجب ضربه زدن به کار میشود، بنابراین ضروری است تا کار تیمی را در فعالیتهای خود تقویت کنیم.
حسینی افزود: چه بسیار افرادی که دانش و مهارت خوبی دارند اما نگرش آنان کوتاه برد است و درون نگر، کلان و همه جانبه نمیباشد. این موضوع کیفیت کار را پایین میآورد.
آموزش وسیله ای مطمئن برای حل مشکلات مدیریتی است.
همچنین در ادامه مراسم، مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران گفت: آموزش وسیله مطمئنی در جهت بهبود کیفیت کارآیی و حل مشکلات مدیریتی است.
جمشیدی دانا اظهار داشت: اگر مدیری میخواهد موفق باشد باید همواره برنامه مدون آموزشی را برای نیروهای تحت مدیریت خود مدنظر داشته باشد.
وی ادامه داد: نیاز به خودشکوفایی جدا از نیازهای زیستی، امنیتی و اجتماعی است. اگر بتوانیم نیاز خودشکوفایی را برطرف کنیم به سوی پیشرفت گام برداشتهایم. افراد خودشکوفا بیش از آنکه از محیط تاثیر بگیرند بر محیط اطراف تاثیر میگذارند، خلاق و مبتکر، خودانگیخه، منصف و واقعگرا هستند.
جمشیدی دانا پرورش استعدادهای نهفته در وجود بشر را از وظایف مربیان برشمرد و گفت: در هر جایگاهی که قرار داریم باید تعلق خاطر سازمانی و وجدان کاری داشته باشیم.
وی با ذکر شیوههای مختلف آموزش بیان کرد: بحث و مباحثه یکی از شیوههای آموزشی است که مغفول مانده و باید در این دورهها تقویت شود.
جامعه پذیری مهمتر از آموزش است
همچنین در ادامه این مراسم، رئیس آموزش بدو استخدام شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه این شرکت به امر آموزش بدو استخدام توجه ویژهای دارد، گفت: البته جامعه پذیری مهمتر از آموزش است که از طریق آموزش بدست میآید. در این دوره کارکنان با فرهنگ وزارت نفت آشنا میشوند و این مهم از نظم و ارزشهای شرکت ناشی میشود.
علی اسدی افزود: مهمتر از تمامی ثروتها، نیروی انسانی دارای توان کار است که سازمان تاکنون آن را به عنوان مهمترین ارزشهای سازمانی سرلوحه کار خود قرار داده است. البته از این بعد توجه ویژه و بیشتری نیز به این موضوع خواهد شد.
وی ادامه داد: از سال 90 توسط مدیر وقت ناحیه انسانی مجتمع بدواستخدام حوزه نفتخیز، کارگروهی به منظور بهرهگیری از سایر شرکتها و موسسات داخلی و خارجی تشکیل شد و عملکرد موفقی داشت.
اسدی با تاکید بر ضرورت آموزش نیروهای بدو استخدام توسط مرکز رهآوران فنون پتروشیمی گفت: از این به بعد از حضور این شرکت در برگزاری دورههای آموزشی استفاده بهتر و بیشتری خواهیم کرد.
وی در خصوص ساختار سازمانی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: این شرکت در دو سایت فعالیت میکند که سایت اول شامل هشت پالایشگاه و 16 فاز و سایت دوم شامل شش پالایشگاه و 13 فاز است.
رئیس آموزش بدو استخدام شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با بیان اینکه اکثر قریب به اتفاق استخدام شوندگان در سایت دو قرار دارد افزود: طی سالهای 79 تا 89، 2 هزار نفر پرسنل رسمی در این شرکت استخدام شدند، اما برای سالهای 89 تا 94 استخدام 4 هزار نفر برنامهریزی شده است.
اسدی افزود: اهمیت آموزش بدو استخدام همواره بیش از پیش برای این شرکت متصور بود و هیچ سازمانی نیست که به این صورت تمام جوانب آموزشی و جامعه پذیری را در یک مدل آموزشی پیشبینی کرده باشد.
وی با بیان اینکه اهمیت تخلیه و بهرهبرداری از میادین مشترک برای همه مشخص است، اظهار داشت: جلوگیری از هدر رفت منابع انسانی، نیروی جوان و کم تجربه، ایجاد رفتار مطلوب در طول دوره آموزش بدواستخدام، شناخت متقابل فرد و سازمان، انتقال فرهنگ سازمانی، آمادگی برای مقابله با استرس شغلی، جبران فاصله دانشگاه با صنعت، ارتقای دانش، مهارت و توانایی کارکنان، برنامهریزی جهت تامین خواستههای کارکنان و کارمندان با توجه به اختلاف سنی چهل ساله میان آنها و تقابل تجربه، تخصص و مهارت آنان از اهدافی است که در این دورههای آموزشی مدنظر قرار گرفته است.
اسدی بیان کرد: موارد فوق ذکر و روانشناسی موضوعی ما را بر آن داشت که جامعه پذیری و آموزش را بیش از پیش مدنظر قرار دهیم.
جامعه پذیر کردن کارکنان و آشناسازی آنان با فرآیندها و فرهنگ سازمانی پیش از ورود به شرکت باید برنامه ریزی، در مرحله جذب پایه گذاری و در دوره آموزش بدو استخدام تحکیم گردد.
به گزارش خبرنگار مهر، پیش از این دو دوره آموزشی در محمودآباد و جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان برای کارکنان بدواستخدام این شرکت برگزار شده است.
نظر شما