۱۰ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۳۹

واسعی:

علم پزشکی امروز به بعد معنوی انسان توجه ندارد

علم پزشکی امروز به بعد معنوی انسان توجه ندارد

همدان- خبرگزاری مهر: عضو کمیته فرهنگ وتمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: علم پزشکی امروز به بعد معنوی انسان توجه ندارد.

به گزارش خبر نگار مهر، علیرضا واسعی عصر پنج شنبه در حاشیه برگزاری همایش هزاره تالیف کتاب قانون در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بنده مقاله ای را به عنوان قانون بر تارک پزشکی اسلامی را ارئه دادم.

وی با بیا ن اینکه دو دیدگاه اصلی در این مقاله برجسته شده است، عنوان داشت: کتاب قانون ابن سینا با بهره گیری از یافته های علمی و داشته های تمدنی پیشنینیان به این جایگاه در علم پزشکی رسیده است.

عضو کمیته فرهنگ وتمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این کتاب برگرفته از یافته های پیشینیان بوده و نشان دهنده ارزش و جایگاه علم پزشکی در جامعه و در بین پیشینیان است.

واسعی با اشاره به اینکه نباید طب نوین و دانش پزشکی روز را کنار گذاشت، اظهار داشت: طب جدید بر پایه تجارب طب سنتی استوار بوده و نباید تنها طب سنتی را ملاک عمل قرار داد.

عضو کمیته فرهنگ وتمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی ابراز داشت: پزشکان ایرانی باید در حوزه شناسایی داروهای سنتی وارد شده و نگاه پیشینیان را در مورد انسان که از دو بعد معنوی و جسمانی در درمان مورد نظر قرار دهند.

علیرضا واسعی ابراز داشت: متاسفانه علم پزشکی امروزه انسان را به عنوان یک حیوان نگاه کرده و توجهی به بعد معنوی نداشته و تمامی امراض انسان را مادی تلقی می کند.

کتاب قانون بوعلی سینا در قله تمدن پزشکی قرار گرفته است

وی در ادامه سخنانش گفت: پزشکی بعد از کتاب قانون با نشیب هایی دراین حوزه مواجه بوده و کتاب قانون بوعلی سینا در قله تمدن پزشکی قرار گرفته است.

عضو کمیته فرهنگ وتمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه بعد از کتاب قانون ابن سینا کتابی که در خور مرجع شدن وجود ندارد، عنوان داشت: اصطلاح حکیم بودن در دانش تمدنی ایران دارای چند بعد متفاوت بوده که شامل انسانی است که با فلسفه،، ریاضیات و پزشکی ارتباط داشت.

واسعی با بیان اینکه امروزه یافتن این چنین انسان های حکیم در عمل امکانپذیر نیست، بیان داشت: با توجه به گستره دانش ها و علوم مختلف یافتن افراد حکیم در جامعه کنونی با تعریف تمدنی ایرانی دور از واقع به نظر می رسد.

عضو کمیته فرهنگ وتمدن اسلام و ایران شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد بهره گیری از کتاب قانون و طب سنتی گفت: در حال حاضر پزشکان ایرانی به سمت طب سنتی رفته و دانشکده هایی نیز در این زمینه در کشور تاسیس شده است.

واسعی در پایان سخنانش ابراز داشت: طب سنتی در حد خوبی پاسخگوی نیاز های پزشکی بوده و در درمان برخی بیماری ها موثر است.

کد خبر 2166584

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha